Lux Korkeakoski -valotapahtuma

Herkuttelu, Musiikki, Näyttelyt, Teatteri ja muu esittävä taide


-

Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Syksyn valovoimaisin tapahtuma tuo valoiloa tehdasmiljöön varjoihin Lux Korkeakoski -valotapahtuma valaisee syksyn pimeyden 27.-28.9. Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella. Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia ja -esityksiä. Luvassa myös elävää musiikkia. Koe kuinka tehdasmiljöö täyttyy valoilolla. Valon voima ja loisto houkuttelee nauttimaan syksyisestä valotapahtumasta!

Suosituksi muodostunut neljättä kertaa järjestettävä koko perheen valotapahtuma laajenee tänä vuonna. Valoja ja valoteoksia Ilta tuo hämärtyessään esiin esitysten lisäksi erilaiset valot ja valoteokset, jolloin voi kierrellä tehdasmiljöössä sisällä ja ulkona katsellen valoinstallaatioita. Ohjelma julkaistaan syksyn aikana.

Popcorn-kone kuumana Tee- ja kahvihuone Singerissä: Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja koko tapahtuman ajan. Myös Popcorn-kone kuumana! Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan.

Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa! TERVETULOA SYKSYN VALOVOIMAISIMPAAN TAPAHTUMAAN! Liput tulossa myyntiin syksyn aikana. Seuraa ilmoitteluamme: https://www.walleniuksenwapriikki.fi/ajankohtaista/lux-korkeakoski/

AIKA: pe-la 27.-28.9. klo 19.30.-01

Takaisin tapahtumalistaukseen