Tutustu vapaisiin yritystontteihin karttapalvelussamme, jossa tonttia klikkaamalla saat näkyviin tontin tiedot ja hinnan.

Oriveden yritysalueet, joissa vapaita yritystontteja

Oripohjan yritysalue

KAISLAHDENTIEN UUSI TONTTI HAETTAVANA

Oriveden kaupunki luovuttaa haettavaksi yritystontin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla vilkkaasti liikennöityjen ysitien ja Mäntäntien (kt58) risteyksessä Oriveden keskustan läheisyydessä. Tontti on osoitettu liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (KL-1) ja tontilla sallitaan polttoaineenjakelu. Pinta-alaltaan tontti on 6 391 neliömetriä, sillä on rakennusoikeutta 2 556 kerrosneliömetriä ja hinta on 5 euroa neliömetriltä.

Tontti on mahdollista ostaa tai vuokrata (vuosivuokra on 5 prosenttia tontin myyntihinnasta). Tontin luovutuksessa noudatetaan soveltuvin osin Oriveden kaupungin asemakaava-alueen rakennuspaikkojen yleisiä varaus- ja luovutusehtoja.

Kaislahdentien uusi yritystontti nyt haettavana.

MUUT ORIPOHJAN YRITYSALUEEN TONTIT

Oripohjan yritysalueen eteläinen osa sijaistee valtatien 9 varrella Oriveden keskustan tuntumassa. Alueella on vapaana tontteja liike- ja teollisuusrakennusten korttelialueella (KLT-2). Tontit sijaitsevat valtatien välittömässä läheisyydessä ja näkyvät valtatielle.

Oripohjan yritysalueen pohjoispäästä on nopea yhteys sekä valtatielle 9 että kantatielle 58 (Mäntäntie). Alueelle on sijoittunut monipuolista yritystoimintaa ja siellä on vapaana tontteja sekä määräala, josta on mahdollista lohkoa tontti toiveidesi mukaisesti. Määräala on teollisuus- ja varastorakennusten (T-1) korttelialueella ja vapaat tontit sijaitsevat ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuustonttien (TY-1) korttelialueella.

Neron yritysalue

Neron yritysalue sijaitsee kantatien 58 (Mäntäntie) varrella lähellä Lehdistön ja Oripohja yritysalueita. Neron alueen yritykset ovat pääosin kiertotaloustoimijoita. Alueella on vapaana yritystontti aivan Mäntäntien kupeessa ja tontin KLT-1-kaava mahdollistaa liike- ja teollisuusrakentamisen.

Vehkalahti

Vehkalahti sijaitsee Oriveden aseman läheisyydessä  Eräjärventien varrella. Alueella vapaana oleva tontti sijaitsee liike- ja teollisuusrakennusten korttelialueella (KLT-2) Eräjärventien varrella.

Tulossa: Oripohjan yritysalueen laajennus

Oripohjan yritysalueen itäpuolelle kaavoitetaan lisää yritystontteja. Yritysalueen laajennuksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) oli nähtävillä keväällä 2023 ja kaavaluonnos on tarkoitus asettaa nähtäville syksyllä 2024.

Kiinnostuitko yritystontista Orivedellä?

Lisätietoja yritystonteista ja sijoittumisesta antaa:

Ota yhteyttä


Tuija Aro

Elinvoimajohtaja

0405311736

Ota yhteyttä


Antti Kivikko

Maankäyttöpäällikkö

040 133 9133