Äänestä perheliikunnan kehittämisstipendin saajaa

Helmi-maaliskuussa Kallen kierroksella hiihdettiin lasten ja nuorten liikunnan puolesta. Kierroksella sai myös ehdottaa tahoja perheliikunnan kehittämisstipendin saajaksi. Ehdotuksista kolme on nyt mukana äänestyksessä ja yleisö saa päättää, mikä yhdistys pokkaa stipendin itselleen.

Perheliikunnan kehittämisstipendin saajaa voi äänestää tästä 8.-15.5.2024.

Äänestyksessä ovat mukana:

Fortuna ry näkee tärkeänä, että jääkiekon tasoluokitellun kilpaurheilun rinnalla on tarjolla myös kovaa kilpaurheilua tasapainottavaa, kevyempää toimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille sukupuoleen katsomatta. Orivedellä Fortuna tulee kehittämään entisestään matalan kynnyksen toimintamuotoja tarkoituksenaan innostaa ja sitouttaa koko perhettä mukaan liikkumaan. Luistelukoulun, kiekkokoulun, Easy Hockeyn sekä aikuisten harrasteryhmien toimintamuotoja kehitetään tulevina vuosina omana työnä ja myös yhdessä yhteistyöseurojen kanssa. Yhteistyöseurat ovat mukana, jotta matalan kynnyksen harrastelijallekin saataisiin järjestettyä ohjatusti erilaisia pelitapahtumia ja toiminnallisuuksia. Fortunan naisten harrasteporukka pelasi juuri ensimmäisen oikean jääkiekko-ottelunsa toisen seuran harrasteporukan kanssa ja hauskaa oli. Fortuna haluaa liikuttaa innokkaasti kaikkia, avoimin mielin ja hymy herkässä!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Oriveden yhdistys ry käyttäisi stipendistä saatavat varat jo vuodesta 1998 asti toimineen Pomppukerhon välineistön uusimiseen. Perinteikäs kerho on perheille täysin ilmainen ja siellä liikutaan yhdessä oman aikuisen kanssa yhdessä. Lapset pääsevät kokeilemaan vapaasti erilaisia välineitä ja tutustumaan uusiin tapoihin liikkua. Kerho on perheille matalalan kynnyksen paikka liikkumiseen ja tutustumiseen muihin lapsiperheisiin. Pomppukerho kokoontuu torstaiaamupäivisin liikuntahallilla. Pomppukerhoa järjestetään satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Oriveden Tuisku ry järjestää perheliikuntaa perhefutiksen muodossa. Perhefutis mahdollistaa lapsen ja aikuisen yhteisen liikuntaharrastuksen ohjatusti, monipuolisesti liikkuen ja turvallisessa, positiivisessa ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa huomiota aikuiselta ja aikuisella on mahdollisuus harrastaa yhdessä perheen kanssa. Perhefutiksessa mahdollistetaan ensikontakti jalkapallon harrastamiseen perheille. Perheiden ja pienten lasten toiminta ylläpitää omalta osaltaan jalkapalloharrastuksen näkyvyyttä paikkakunnalla ja innostaa perheitä mukaan toimintaan. Lisäksi Oriveden Tuisku järjestää erityislapsille Liikuntasankarit- ryhmän jalkapallotoimintaa, jossa lapset ja aikuiset pääsevät tutustumaan jalkapalloon ja harjoittelemaan yhdessä erityisyys huomioiden.

Palaa uutislistaukseen