Anna joululahjaksi elämys – osta lippu Villasukkajuoksun SM-kisoihin!

Taas on se aika vuodesta, kun joululahjojen etsiminen on ajankohtaista. Mitä voisi antaa lahjaksi läheiselle, jolla on jo kaikkea? Tarjoamme vinkin: lahjoita elämyksiä ja yhdessäoloa Villasukkajuoksun SM-kisoissa!

Villasukkajuoksun SM-kilpailuihin voi osallistua kuka vain ja sarjoja on tarjolla moneen eri lähtöön. Kolmen kilometrin kilpasarja sopii hyvin myös ensikertalaisille. Polkujuoksua tai villasukkajuoksua jo pidempään harrastaneille on tarjoilla myös kuuden ja kahdentoista kilometrin kilpasarjat metsäpoluilla.

Lapset ja joukkueet kisaavat omissa sarjoissaan urheilukentällä. Villasukkajuoksun SM-kisoissa tärkeintä ei ole voitto, vaan se, että kaikilla on kivaa ja sukat pysyvät jaloissa; onhan kyseessä Vuoden Hauskin Tapahtuma!

Joukkuesarjan viestikisaajia maaliviivalla.

Yllätyslahja kaveriporukalle 

Yllätä kaveriporukkasi ja hanki yhteiseksi joululahjaksi osallistuminen joukkuekisaan! Kootkaa oma neljän hengen joukkue ja tulkaa mukaan hauskanpitoon. Yhteinen kaveripäivä uudenlaisten villasukkaelämysten äärellä on varmasti ikimuistoinen.

Joukkuekisaan voi osallistua matalalla kynnyksellä: kisareittinä on noin 200 metrin matka kisakentällä, ja kilpailu toteutetaan viestijuoksuna. Tärkeä – ellei jopa tärkein – osuus kisaa on joukkueasut, sillä nopeimman joukkueen ohella palkitaan myös parhaiten pukeutunut joukkue!

Jos haluat viettää laatuaikaa pidemmän kaavan kautta, varaa mukaan myös yöpyminen vaikkapa Hotelli Sointulasta!

Palaa uutislistaukseen