Oriveden kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavana 23.2-23.3.2021. Paikkoja haetaan sähköisesti E-lomakkeella. Kesätyöpaikkoja on haussa 30 kpl. Paikkoja voi hakea yli 16-vuotias tai tänä vuonna 16 vuotta täyttävä nuori. Kesätyöjakson pituus 3 viikkoa ja työaika 30 tuntia viikossa. Lue lisää kaupungin kesätyöpaikoista!

Oriveden kirjaston työntekijä ja asiakas lainaustiskillä.
Kuva: Marjo Aspegren

Oriveden kaupunki työnantajana

Oriveden kaupungilla on noin 320 vakituista työntekijää ja määräaikaiset työntekijät mukaan laskettuna kaikkiaan noin 450 työntekijää. Suurin palvelukeskuksemme on kasvatus- ja opetuspalvelut. Muita palvelukeskuksiamme ovat yleisjohto ja kehittäminen, hallinto- ja talouspalvelut sekä tekniikka ja ympäristö.

Olemme kehittyvä ja innostava työyhteisö, joka toivottaa uudet osaajat tervetulleiksi. Panostamme henkilöstön osaamiseen, työhyvinvointiin ja moniammatilliseen yhteistyöhön.

Orivesi on julistautunut Suomen Villasukkapääkaupungiksi. Villasukat kuvastavat oivasti orivesiläisten leppoisaa elämänasennetta. Villasukat ovat myös osa työyhteisömme arkea ja erilaisia tempauksia. Liity mukaan kotoisaan yhteisöömme: hae meille töihin!

#ylellistäväljyyttä #oivallinenolotila #mutkatontamenestystä

Kultavuoren koulun oppilaat ja opettaja esittelevät villasukkiaan.
Kuva: Marjo Aspegren

Ota yhteyttä


Tuija Peurala

Hyvinvointijohtaja

040 133 9263