Avi kieltää edelleen yli 10 henkilön kokoontumiset – kaupungin kokous- ja nuorisotilat sekä Järjestöjen talo pysyvät suljettuina

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto antoi eilen 14. tammikuuta uuden määräyksen yleisötilaisuuksista ja yleisistä kokouksista. Kokoontumisrajoitus säilyy edelleen kymmenessä henkilössä 8. helmikuuta saakka.

Määräyksen perusteluissa Avi toteaa, että Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella tartuntojen määrä on laskenut selvästi kuukauden takaisesta tilanteesta, mutta kuluvalla viikolla päivittäinen uusien tartuntojen määrä näyttäisi olevan jälleen nousussa. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on edelleen epidemian kiihtymisvaiheessa.

Oriveden kaupungin valmiusjohtoryhmä kehottaa kaikkia kuntalaisia välttämään tarpeetonta kokoontumista ja sellaisia tilaisuuksia, joita ei ole välttämätöntä järjestää. Kaupungin kokoustilat, nuorisotilat sekä Järjestöjen talo pidetään edelleen suljettuina yleisöltä.

Nuorisopalvelut aloittavat kohdennetun kerhotoiminnan pienryhmille arki-iltaisin. Nuorisopalvelut tiedottavat asiasta tarkemmin.

Palaa uutislistaukseen