Business Tampere tarjoaa rahoitusneuvontapalveluita seudun kasvuyrityksille

Business Tampereen kautta voit hyödyntää yritysrahoituksen huippuasiantuntijoiden osaamista, saada konkreettisia neuvoja eri rahoitusvaihtoehdoista ja sparrausta yrityksesi kasvuun.

Tiedote 1.11.2021 / Business Tampere

Syksyllä 2021 palveluidemme kirjo on täydentynyt Granted AI -palvelulla, joka kokoaa rahoitusinstrumentit yhdelle alustalle ja tuottaa yrityksellesi analyysin rahoitusmahdollisuuksista profiloinnin ja tekoälyn avulla.

Helpdeskistä nopeaa täsmäapua, rahoitusklinikalla perehdytään yrityksesi kasvuun ja kansainvälistymiseen syvemmin

Business Tampereen rahoituksen helpdesk on neuvontapalvelu, joka on tarkoitettu lyhytkestoiseksi ”ensiavuksi” yritysrahoituksen kysymyksissä.

Kolmen uuden asiantuntijan voimin helpdesk on laajentunut kattamaan myös EU-rahoitusneuvontaa, saat nopeasti vastauksen niin rahoituksen suunnitteluun tai hakemiseen, yrityksen kansainvälistymiseen kuin EU-rahoituksiin liittyvään pulmaasi.

Neuvonta on yrityskohtaista ja tapahtuu etänä puhelimessa tai digitaalisissa kanavissa. Kysymyksiin vastaamassa ovat alojensa huiput, rahoitusasiantuntijat Tuomas Maisala, Tommi Pajala ja Johannes Ahvo.

Helpdeskin jatkona Business Tampere tarjoaa seudun startup- tai kasvuyrityksille rahoitusklinikoita ja kasvun sparrausta. Tavoitteena on, että tiimi tai yritys saa klinikkakäynniltä perusteet suunnitella rahoitustaan sekä valmiudet aloittaa keskustelut sijoittajien kanssa. Samalla käydään läpi rahoituksen hakuun tarvittava dokumentaatio.

Klinikoiden asiantuntijana toimii Business Tampereen asiakkuusvastaava Tapio Siik. Lisäksi klinikalla voidaan tehdä rahoitusvalmiuden analyysi, jos yritys on lähdössä hakemaan rahoitusta yksityisiltä rahoittajilta, esim. enkelisijoittajilta tai pääomasijoitusrahastoista. Analyysin avulla yritys saa käsityksen omasta tilanteestaan sijoittajan perspektiivistä.

Lasinostimia Tampereen Vehmaisissa valmistavan Cimec Oy:n toimitusjohtaja Martti Ahola on erittäin tyytyväinen yrityksen Business Tampereelta saamaansa tukeen ja kasvun palveluihin:

– Business Tampere on ollut rakentamassa ja tukemassa kasvuamme. Vuonna 2018 teimme yhdessä Business Tampereen kanssa kasvu- ja rahoitussuunnitelman. Sen mukaisesti lanseerasimme älynostimen, jolla avattiin ensin markkinoita Ranskaan. Nyt tehty yrityskauppa vahvistaa ja laajentaa globaalia asemaamme lasinostinvalmistajana.

Granted AI -palvelu tunnistaa yrityksellesi sopivat rahoitukset ja analysoi mahdollisuudet

Syksyllä 2021 tarjoamme käyttöösi Grants Funding Oy:n Granted AI -palvelun, jota voit hyödyntää yrityksesi rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen. Työkalu kokoaa perustiedot eri tukivaihtoehdoista yhdelle alustalle ja linjaa havainnollisesti mitkä kansalliset, julkiset tuet voisivat olla yrityksesi haettavissa.

Analyysin saat käyttöösi nopeasti ja helposti vastaamalla botin esittämiin kysymyksiin. Vastaustesi lisäksi profiloinnissa hyödynnetään julkisesti saatavilla olevaa yritystietoa sekä tekoälyä.

Business Tampere pilotoi Granted AI- palvelua 31.12.2021 asti tai niin kauan, että 240 analyysin määrä täyttyy. Palvelu on käyttäjille maksuton. Halutessasi voit sparrailla mahdollisuuksiasi rahoitusklinikalla Business Tampereen rahoitusasiantuntijan kanssa.

Rahoituksen ajankohtaiset kuulet Business Tampereen tapahtumissa ja koulutuksissa

Järjestämme kumppaniverkostomme kanssa säännöllisesti yrityksen rahoitukseen liittyviä tapahtumia, webinaareja, koulutusta ja verkostoitumista. Tarjonnastamme löytyy vaikkapa pitchausvalmennusta, tietoiskuja eri rahoitusinstrumenteista tai verkostoitumistilaisuuksia kansainvälisten sijoittajien kanssa.

Tilaisuudet järjestetään pääsääntöisesti laadukkaina etätoteutuksina. Tulevat tapahtumat julkaistaan Tampereen seudun yritystapahtumakalenterissa osoitteessa tapahtumatyrityksille.fi. Hakuvinkki: Suodattamalla ”rahoitus” -kategorian mukaan löydät suoraan tulevat päivämäärät.

Tulossa:

Webinaarien tallenteet ja esitysmateriaalit löytyvät sekä verkkosivuiltamme että Business Tampereen YouTube-kanavalta.

Business Tampereen tarjoamat rahoitusneuvontapalvelut ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu Tampereen kaupunkiseudulla toimiville startup -ja kasvuyrityksille.

Ota yhteyttä

Palaa uutislistaukseen