Harrastusmahdollisuudet esittäytyvät harrastusmessuilla

Harrastusmessut kokoavat liikuntahallille harrastusten järjestäjiä ja harrastamisesta kiinnostuneita lauantaina 2.9.2023 kello 10-14. Messuilla on mukana monipuolinen joukko harrastusmahdollisuuksia.

Oriveden harrastusmessuilla seurat, yhdistykset ja yhteisöt järjestävät innostavaa ohjelmaa kaikenikäisille. Luvassa on tietoa, erilaisia kokeiluja ja leikkimielisiä kisailuja. Mukana menossa ovat mm. Oriveden kaupunki, OrPo hiihto, LiigaOrpo, Orpo voimistelu, Fortuna, Mämmilän Norpat, Oriveden Lähitori, Oriveden seurakunta, Oriveden Taitokeskus, Oriveden Teatteri ja lausuntaryhmä Sanan mahti, Oriveden mieslaulajat, Oriveden 4H-yhdistys, Eläkeliiton Oriveden yhdistys, Oriveden Eläkkeensaajat, Oriveden Palomieskerho, Oriveden Seudun Hengitysyhdistys, Hirsilän Seudun Kylät ja Vesitanssikoulu Kalypso.

Harrastusmessuilla voi kokeilla mm. Fatbike-pyöriä tai haastaa itsensä roikkumiskilpailussa. Omaa tasapainoaan voi treenata kaikenikäisten tasapainoradalla ja lapset pääsevät touhuamaan temppuradalla. Hyvinvointia harrastamalla järjestää piirustuskilpailun ”Harrastukseni”, jossa on luvassa liikuttavia palkintoja. Liikuntahallin kuntosalilla ja sulkapallokentillä on messujen ajan avoimet ovet. Messutouhujen lomassa voi rauhoittua ohjatulla kehonhuoltotunnilla (30 min) kello 11 ja 13. Hengitysyhdistys järjestää kahvion ja Hirsilän Seudun kylät paistaa liikuntahallin pihassa makkaraa. Messuille on vapaa pääsy!

Messuextrana uimahallilla on avoimet ovet kello 10-13. Avoimien ovien ajan paikalla on Hanna-Maria Hintsa, joka antaa vinkkejä uintitekniikkaan. Hanna-Marian uintitekniikkakoulut ovat maksuttomia, mutta niihin on ennakkoilmoittautuminen verkkokaupassa tai uimahallin kahvioon. Vaatimuksena osallistumiselle on 25 metrin uimataito. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

7-8-vuotiaat kello 10.15-10.40
9-10-vuotiaat kello 10.45-11.10
11-13-vuotiaat kello 11.15-11.40
14-17-vuotiaat kello 11.45-12.10
Aikuiset kello 12.15-12.40
Aikuiset kello 12.40-13.00

Uutisen kuva on yhdeltä Oriveden Lähitorin, Terveysmetsän ja Villasukkiin vipinää -hankkeen järjestämistä luontoretkistä.

Palaa uutislistaukseen