Orivesi – matkailijan oivallinen olotila

Mistä löytyvät Oriveden harvinaiset helmet? Mitkä ovat ne salaiset sopukat, parhaat kahvilat ja erikoiset tapahtumat, jotka eivät ole vielä suuren yleisön tai edes kaikkien asukkaidemme tiedossa? Mistä löydät hienoimmat villasukat, minne levität talvella makuupussisi tai kesällä retkivilttisi ja mihin tapahtumaan viet vieraasi?

Kyselimme asukkailtamme ja Oriveden ystäviltä Oriveden salattuja helmiä, jotka tuovat matkailijalle oivallisen olotilan. Meille kerrottiin lähes 50 vinkkiä, kiitos niistä jokaisesta! Näiltä Visit Orivesi nettisivuilta voit poimia mielenkiintoisen kutkuttavia ideoita tutkimusmatkailuun Orivedellä ja lähiseudulla. Tiedä vaikka löytäisit jotain ihan uutta kotikulmiltasi, mökkipaikkakunnaltasi tai matkakohteestasi. Anna Orivedelle lupa yllättää, ja se tekee niin!

Lähimatkailemalla opit uutta kotiseudustasi ja ehkä arvostat sitä entistäkin enemmän. Lähimatkailu on edullista ja ekologista. Lähimatkailemalla tuet myös oman kaupunkisi ja lähiseutusi taloutta ja paikallista yritystoimintaa. Lyhytkin reissu kotipihaa kauemmas tuo tauon arkiseen aherrukseen ja uuden, upean kohteen löytäminen kruunaa lomasi. Lähimatkailu ei vaadi pitkää suunnittelua tai suuria investointeja, vaan matkaan voi lähteä heti kun inspiraatio iskee.

Mikäli haluat jakaa matkakokemuksesi ja löytämäsi helmet meille muillekin iloksi, niin kannustamme käyttämään sosiaalisessa mediassa tunnistetta #visitorivesi.

Oivallista oleskelua meillä!

Visit Orivesi terveisin,

Irene Suhonen, yrityskoordinaattori joka innostuu itse erityisesti luontohelmistä, nauttii ylellisestä väljyydestä Orivedellä sijaitsevalla mökillään ja on vakuuttunut, että oivallinen olotila syntyy vetämällä villasukat jalkaan niin arjessa kuin lomallakin.

Palaa uutislistaukseen