Ilmoita kohteesi mukaan Oriveden Vanhat talot ja pihat -tapahtumaan!

Oriveden Vanhat talot ja pihat -tapahtuma avaa kesän jo kuudennen kerran. Perinteeksi muodostunut tapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaista sunnuntaihin 10.-11.6.2023. Kohdehaku on nyt auki.

– Toivotamme jälleen vanhojen talojen ja pihojen omistajat tervetulleiksi avaamaan ovensa ja porttinsa yleisölle. Voit ilmoittautua mukaan yleisölle avoimena tai vain virtuaalisesti tutustuttavana kohteena, sanoo Oriveden kaupungin kulttuurijohtaja Pia-Maria Ahonen.

Virtuaalikohteet esitellään tapahtuman Facebook-sivulla. Yleisölle avoimet vierailukohteet voivat järjestää halutessaan oheisohjelmaa, kuten kahvion, kirpputorin, näyttelyn tai livemusiikkia.

Kohteet tulee ilmoittaa viimeistään 15.5. mennessä sähköpostitse: pia-maria.ahonen(at)orivesi.fi. Kerro samalla kohteestasi ja mahdollisesta oheisohjelmasta sekä aukioloaikasi tapahtumaviikonloppuna.

Kaupunki toivoo myös muiden Oriveden alueen toimijoiden osallistuvan kesänavausviikonloppuun järjestämällä ohjelmaa ja aktiviteetteja. Tapahtumaviikonloppu saa liikkeelle niin paikalliset asukkaat kuin matkailijatkin.

– Tämä on oiva mahdollisuus osallistua yhteiseen tapahtumakokonaisuuteen, Ahonen kannustaa.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Ota yhteyttä


Palaa uutislistaukseen