Junalla jääkiekkokatsomoon 24 minuutissa? Orivedeltä onnistuu!

Oletko suuntaamassa jääkiekon MM-kisoihin? Orivesi tarjoaa ketterän tukikohdan kisareissullesi! Meiltä löydät edullista majoitusta ja runsaasti maksutonta paikoitustilaa. Kisalipullasi voit matkustaa ilman lisämaksua junan ja Nysse-bussien kyydissä suoraan kiekkotapahtumien ytimeen. Juna vie sinut Nokia Arenan kylkeen vain 24 minuutissa.

Tampereella ja Helsingissä pelataan 13.-29.5.2022 miesten jääkiekon MM-kotikisat. Tampereen kisapaikkana on upouusi Nokia Arena.

Tampereella pelattavien otteluiden pääsylipuilla voit matkustaa ilman lisämaksua Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä. Matkaoikeus on voimassa lipussa näkyvänä tapahtumapäivänä kaikilla vyöhykkeillä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04. Pääsylippu käy maksuvälineenä sekä junissa että Nyssen busseissa.

Nokia Arenan ympäristössä on hyvin rajallisesti pysäköintitilaa. Orivedellä voit sen sijaan pysäköidä stressivapaasti ja maksutta esimerkiksi Oriveden rautatieasemalla. Hyppää junan kyytiin Orivedellä ja olet Nokia Arenan ääressä 24 minuutissa!

Juna-aikataulut löydät täältä. VR on lisännyt joitakin myöhäisillan junavuoroja. Tapahtumalippu leimataan asemalaiturin lippulaitteella ennen junaan nousemista. Et tarvitse erillistä matkalippua.

Orivedellä kaikki on näppärän lähellä

Oriveden juna-aseman lähistöltä löydät muun muassa palvelevan K-marketin, Aseman keitto -ravintolan, historiallisen Taiston talon ja taidegalleria Maitojunan.

Myös Oriveden palvelevassa keskustassa poikkeaminen on helppoa. Keskustan ja rautatieaseman välillä toimii liityntäliikennepalvelu Nyssykkä. Palvelu on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Liikennöintiä hoidetaan 8-paikkaisella taksilla. Asemalta keskustaan kulkeminen onnistuu myös lähijunalla.

Keskustan palvelevat kahvilat, ravintolat ja baarit löydät täältä.

Tarjolla on monipuolisia ja edullisia majoitusvaihtoehtoja

Isotkin ryhmät mahtuvat majoittumaan Orivedelle. Varaa mieleisesi majoitus ja nauti oivallisesta olotilasta Suomen Villasukkapääkaupungissa!

Hotelli Sointula: Viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla. Yhden hengen huone 60 € ja kahden hengen huone 100 €. Huonevarauksen voi tehdä tästä. Voit vuokrata myös käyttöösi saunan (max. 20 hlöä) ja tilata Vallesmannin juhlapalveluilta ateriat.

Hotelli Sointulan toimivat hotellihuoneet takaavat oivalliset yöunet

Oriveden Kampus: Majoitu legendaarisen Oriveden opiston tiloissa. Tarjolla on hostellityyppisiä majoitustiloja. Yhden hengen huone (majoitus yksin kahden hengen huoneessa) 43 €/yö ja kahden hengen huone 38 €/yö/henkilö. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan. Pääosassa huoneista on oma WC ja suihku.

Majoitushuoneiden yhteydessä on yhteistilat, joissa varusteina ovat jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä ruuanlaitto- ja ruokailuvälineitä (oma tiskaus). Kampus on muutaman sadan metrin päässä lähijunaseisakkeesta, linja-autoasemasta ja ysitien pikavuoropysäkistä.

Oriveden Kampus.
Oriveden Kampuksen kaunis puistomainen pihapiiri

Eräjärven Eerola: 300-vuotias sukutila tarjoaa huoneisto- ja aittamajoitusta. Vierastalo Lehdokin huoneet 136€/2hlöä, 99€/hlö. Aittahuoneet 114€/2hlöä, 84€/hlö. Majoitukset sisältävät aamiaisen. Varaa majoitus täältä!

Vierastalo Lehdokin yksilöllisesti sisustetut huoneistot

Iso-Tarkkalan Maatilamatkailu: Iso-Tarkkalan mökit sijaitsevat kauniilla maaseudulla Talviaisten kylässä, Orivedellä. Voit varata käyttöösi myös savusaunan sekä paljun. Tutustu ja varaa palvelusi!

Rekolan tila: Vuokrattavana on erikokoisia lomahuviloita maalaismaisemassa järven rannalla. Mökkien läheisyydessä asustaa sympaattisia highlandereita ja lähistöltä löytyy vapaasti käytössä olevia laavuja. Toukokuussa mökkimajoitus on edullinen vaihtoehto. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa majoitus!

Rekolan tilalla on vuokrattavana lomahuviloita 2-10 henkilölle Eräjärven rannalla ympäri vuoden.

Huvikko-mökki: Mukava vuokrattava järvenrantamökki neljälle hengelle Oriveden Eräjärvellä.

Voit tutustua kaikkiin Oriveden matkailupalveluihin Visit Orivesi -nettisivuilla.

Lämpimästi tervetuloa Suomen Villasukkapääkaupunkiin – Orivedelle!

Palaa uutislistaukseen