Käteismaksaminen Nyssen ja Nopan busseissa päättyy 6.6. alkaen, samalla kesäaikataulut voimaan

Käteisellä maksaminen Nysse-liikenteen busseissa ja palveluliikenteessä poistuu 6.6.2022 alkaen. Muutos koskee myös Oriveden sisäistä Nopa-liikennettä. Myös Nyssen kesäaikataulut astuvat voimaan 6.6. ja samalla linjastoon tulee muutoksia.

Jatkossa voit maksaa matkan Nyssen matkakortilla, pankkikortin lähimaksulla, ennakkokertalipulla tai Nysse Mobiili -sovelluksen avulla.

Kertamatkan maksat helposti matkakortin arvolipulla, joka käy maksuvälineenä myös Orivesi-Tampere-välin junaliikenteessä. Tilaa itsellesi oma matkakortti Nella.fi-verkkopalvelusta!

Busseissa ja ratikoissa voit maksaa kertamatkan myös lähimaksulla. Junaliikenteessä lähimaksu ei ole käytössä.

Joukkoliikenteen säännölliselle käyttäjälle matkakortti on luontevin valinta, kun taas satunnainen reissaaja pärjää hienosti lähimaksulla tai Nysse Mobiili -sovelluksella.

Käteisellä voit jatkossa ostaa lippuja matkakortille ja ennakkokertalippuja myyntipisteistä tai Nyssen asiakaspalvelusta.

Lue lisää maksutavoista Nyssen verkkosivuilta!

Kesäaikataulut ja linjaston muutoksia 6.6. alkaen

Nyssen palvelussa alkaa kesäkausi maanantaina 6.6.2022. Aikataulut on supistettu kesän kysyntää vastaaviksi ja koululaislinjat 37, 39, 44, 46, 47 ja 86 jäävät kesätauolle 7.8.2022 asti.

Lisäksi linjastoon on tehty joitakin muutoksia, jotka on hyväksytty Tampereen seudun joukkoliikennelautakunnassa 9.12.2021.

Lue tarkemmin uusista aikatauluista ja linjaston muutoksista Nyssen verkkosivuilta!

Palaa uutislistaukseen