Katulamppuja ammuttu teollisuusalueilla – kaupunki pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot poliisille


Jälleen on ilmennyt valaisimiin kohdistuvaa, erittäin ikävää ilkivaltaa. Ainakin Teollisuustiellä, Nerontiellä, Lehmilaidantiellä, Nopontiellä ja Tikkaajantiellä on ammuttu rikki kaupungin katuvaloja ja valoja ammutaan koko ajan lisää. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Tuhojen kustannukset ovat nousseet huomattavan suuriksi. Lamppuja on rikkoutunut tähän mennessä noin 10 kappaletta, ja yhden valaisimen korjaus maksaa noin 1 000 euroa. Me täällä kaupungilla käyttäisimme 10 000 euroa mieluummin aivan muuhun kuin vahingontekojen korjaamiseen.

Maanantaina muistutimme toisten omaisuuden kunnioittamisesta ja jälleen olemme saman aiheen äärellä. Katulamppujen ampuminen ei ole hienoa eikä hauskaa, vaan ainoastaan tyhmää ja väärin.

Haluamme saada tekijät selville ja vastuuseen aiheuttamistaan vahingoista. Olemme olleet yhteydessä alueen yrittäjiin ja pyytäneet heiltä havaintoja tuhotöistä. Nyt pyydämme myös teitä asukkaita kertomaan kaikki havaintonne ja ilmoittamaan, jos kuulette katualueilla laukauksia.

Voit olla havainnoistasi yhteydessä poliisiin ja/tai kaupungin kunnallistekniikan päällikköön Mika Kuivaseen, p. 0400 730 802

Palaa uutislistaukseen