Kaupunki etsii uutta yrittäjää Säynäniemen leirintäalueelle

Oriveden kaupunki on käynnistämässä kilpailutusta Säynäniemen leirintäalueen uudesta yrittäjästä. Hankinta käynnistyy markkinavuoropuhelulla. Säynäniemen leirintäalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet esimerkiksi veneilijöiden ja vapaa-ajanasukkaiden palvelujen kehittämiseen.

Hankinnan kohteena on operaattoripalvelut Oriveden Säynäniemen leirintäalueelle. Palveluntuottajan tulee käyttää leirintäaluetta majoitustoimintaan sekä oheispalvelujen tarjoamiseen. Lisäksi palveluntuottaja voi esimerkiksi järjestää tapahtumia alueella.

Säynäniemen leirintäalue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, 40 kilometrin päässä Tampereelta ja neljän kilometrin päässä Oriveden rautatieasemalta. Leirintäalue on viihtyisä, rauhallinen ja lapsiystävällinen paikka. Alueella on leirintämökkejä, teltta- ja matkailuajoneuvopaikkoja, vierasvenelaituri, ravintola/kahvila, lasten leikkipaikka, uimaranta sekä monenlaista aktiviteettia koko perheelle. Alue palvelee kesäaikana.

Säynäniemi tarjoaa oivan paikan erilaisten aktiviteettien järjestämiselle. Orivedellä on hienot mahdollisuudet kehittää veneilijöiden palveluja, ja Orivesi on myös suosittu kalastusveneilyn kohdealue. Paikkakunnalla on yli 3 700 kesämökkiä.

Markkinavuoropuhelu järjestetään marraskuussa 2020. Kiinnostuneet tarjoajat voivat toimittaa yhteystietonsa sähköpostitse 15.11.2020 mennessä osoitteeseen minna.kitusuo@kuhaoy.fi. Markkinakartoituksen ja kilpailutuksen käytännön toteuttamisesta vastaa Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy.

Tutustu ennakkoilmoitukseen julkisten hankintojen palvelussa Hilmassa!

Palaa uutislistaukseen