Kaupungintalon kokoustilat (Keskustie 23) ja Nuorten Kampuksen kokoustilat (Koulutie 5)

Kaupungintalon kokoustilat ovat maksutta varattavissa paikallisten yhteisöjen kokouksiin tilojen ollessa vapaana. Kokoustilat sijaitsevat kaupungintalon toisessa kerroksessa (käynti rakennuksen etupuolelta kokoustilojen ovesta tai pääovesta).

Kokoushuoneita on kolme, lisäksi käytettävissä on valtuustosali ja siitä erotettavissa oleva kokoustila. Kokoushuoneiden paikkamäärät: Valtuustosali 40 + 20, kaupunginhallituksen kokoushuone 16, kokoushuoneet 1 ja 2, molemmissa 12 paikkaa.

Kaupungintalon kerhotilojen varaus täältä!

Nuorten Kampuksella (sijaitsee Oriveden Kampuksen tiloissa) on kokoushuone varattavissa yksityisten, yhteisöjen ja yritysten käyttöön. Käynti Nuorten Kampukselle on päärakennuksen takapuolelta.

Varaa tila

Nouda avaimet

 • Oriveden kaupungintalon kokoustilojen ovet pidetään lukittuina.
 • Kokoustilan varaajan kanssa sovitaan varauksenteon yhteydessä avaimen saannista.
 • Kaupungintalon ulko-ovi aukeaa työpäivinä klo 8.00 ja sulkeutuu klo 21.00.

Kokouksen jälkeen

 • Kokoustilojen varaaja huolehtii siitä, että kokoustila jätetään siistiin kuntoon seuraavia käyttäjiä varten, valot sammutetaan ja huoneen ovi lukitaan kokouksen päätyttyä.
 • Avain on palautettava seuraavana työpäivänä klo 15.00 mennessä varauksenteon yhteydessä sovittuun paikkaan tai kokouksen loputtua ala-aulassa hissin vieressä tai pääsisäänkäynnin ulkoseinällä sijaitsevaan postilaatikkoon.
 • Mikäli kokoustilan käyttäjä unohtaa noutaa avaimen ja joutuu hälyttämään päivystäjän, peritään tästä 20 euron suuruinen maksu.

Järjestöjen talo (Latokartanontie 2)

Kaupunki luovuttaa Järjestöjen talon tiloja maksutta paikallisten yhdistysten käyttöön erilaisia kokouksia, kerhoja ja tilaisuuksia varten. Lue lisää Järjestöjen talosta ja tarkastele talon varauskalenteria! Tilavarauksia hoitaa SPR:n Oriveden osasto / Lähimmäisen Kamari.

Varaa tila

 • Järjestöjen talon tilavaraukset hoitaa 1.5.2023 alkaen SPR:n Oriveden osasto / Lähimmäisen Kamari:
  • ma-ke klo 9-11 p. 045 8669638
  • sähköposti: oriveden.jarjestojentalo@gmail.com
  • Lähimmäisen Kamari on suljettuna 20.6.-28.7.2024 eikä ole kyseisenä aikana tavoitettavissa!

Liikuntahalli (Kääjäntie 4)

Liikuntahallista voit vuokrata kokoustiloja ja järjestää lasten liikunnallisia synttäreitä. Synttäreitä varten voit varata esimerkiksi liikuntasalin lohkoja, juoksusuoran tai muita liikuntatiloja ja järjestää tarjoilut kokoushuoneessa. Tiloista peritään käyttömaksu/tilavuokra. Ota yhteyttä henkilökuntaan ja kysy lisää! Tarkastele liikuntahallin varauskalentereita.

Varaa tila

Hallimestari Ismo Lehvonen, p. 040 5687627

Liikuntahallin käyttö- ja pääsymaksut

Jäähalli (Opintie 2)

Jäähallissa on käytettävissä sauna-, kokous- ja kahviotilat monenlaisiin tilaisuuksiin. Tilojen varauksesta ja ylläpidosta huolehtii jääkiekkoseura Fortuna.

Muista myös yksityistilaisuudet, lasten synttärit ja muut kekkerit, jotka voi mainiosti järjestää jäällä ja jäähallin kahviossa! Kysy tarjous tapahtumallesi jäähalliyhtiön toimitusjohtajalta p. 050 4210 992. Tarkastele jäähallin varauskalentereita.

Varaa tila

Tilojen varaus: Fortunan yhteystiedot löydät jääkiekkoseuran verkkosivuilta.

Tarjous tapahtumallesi: jäähalliyhtiön toimitusjohtaja Roope Marski, p. 050 4210 992

Uimahalli (Koulutie 3)

Oriveden uimahallissa on 25 metrin kuntoallas, lastenallas, terapia- ja kylmävesialtaat, pesutilat saunoineen, pukuhuoneet sekä kahvio. Uimahallissa voi järjestää lasten synttäreitä tarjoiluineen. Ota yhteyttä henkilökuntaan ja kysy lisää! Tarkastele uimahallin varauskalentereita.

Varaa tila

Lisätiedot ja varaukset uimahallilta numerosta 040 5687639

Koulujen ja päiväkotien tilat

Koulujen ja päiväkotien tiloja voi varata kokous-, harrastus- ja muuhun käyttöön. Lue lisää täältä!

Pikku-Vittasen leirisaari

Miltä kuulostaisi retkeily tai leiriytyminen omassa rauhassa pienessä saaressa? Pikku-Vittasen leirisaari on Oriveden kaupungin omistama, Vesijärvellä sijaitseva noin hehtaarin kokoinen saari. Saari on kaikkien orivesiläisten ja ulkopaikkakuntalaisten vuokrattavissa. Saaressa vierailijoiden käytössä on huoltorakennus, kaasujääkaappi, nukkuma-aitta, sauna polttopuineen sekä käymälä.

Saareen kuljetaan Tollionmaantien ja Vittastentien kautta. Pysäköintialue sijaitsee Vittastentien varrella. Pysäköintialueen vieressä on laituri sekä kapea veneenlaskupaikka (osoite Vittastentie 50 paikkeilla). Laiturilta on saareen matkaa noin 300 metriä. 

Kaupunki on vuokrannut saaren Siitaman Nuorisoseura ry:lle, joka huolehtii sen edelleenvuokraamisesta kuntalaisille ja matkailijoille.

Vuokrauksen hinnat

 • orivesiläiset: aikuinen 3€/päivä ja alle 12-vuotias 1€/päivä
 • ulkopaikkakuntalaiset: aikuinen 6€/päivä ja alle 12-vuotias 3€/päivä

Varaa saari

Lisätiedot ja varaukset: Siitaman nuorisoseura