Kaupungintalon kokoustilat (Keskustie 23) ja Nuorten Kampuksen kokoustilat (Koulutie 5)

Kaupungintalon kokoustilat ja kerhotila ovat maksutta varattavissa paikallisten yhteisöjen kokouksiin tilojen ollessa vapaana. Kokoustilat sijaitsevat kaupungintalon toisessa kerroksessa (käynti rakennuksen etupuolelta kokoustilojen ovesta tai pääovesta), kerhotilat taas pohjakerroksessa (käynti pääoven edustalta oikealta, rappuset alas). Kokoushuoneita on kolme, lisäksi käytettävissä on valtuustosali ja siitä erotettavissa oleva kokoustila. Alta löydät kerhotilan varauskalenterin.

Nuorten Kampuksella (sijaitsee Oriveden Kampuksen tiloissa) on kokoushuone varattavissa yksityisten, yhteisöjen ja yritysten käyttöön. Käynti Nuorten Kampukselle on päärakennuksen takapuolelta. Kokoushuoneeseen voi tiedustella kahvitusmahdollisuutta Nuorten startti -valmennuksesta Kirsi Saramäeltä, p. 0401339221 tai kirsi.m.saramaki@orivesi.fi

HUOM. Nuorten Kampuksen kokoushuone on toistaiseksi pois käytöstä vesivahingon vuoksi!

Varaa tila

 • sähköpostitse: kokoustilat@orivesi.fi
 • puhelimitse numeroista 040 133 9102, 040 133 9106 tai 050 439 6034
 • Huom. kaupungintalon kerhotilojen varaus Petteri Lähteenmäeltä, p. 040 133 9126, petteri.lahteenmaki@orivesi.fi ja Nuorten Kampuksen kokoustilan varaus sähköpostitse: kokoustilat@orivesi.fi
 • HUOM. KAMPUKSEN KOKOUSTILA ON TOISTAISEKSI POIS KÄYTÖSTÄ VESIVAHINGON VUOKSI!

Nouda avaimet

 • Oriveden kaupungintalon kokoustilojen ovet pidetään lukittuina.
 • Kokoustilan/kerhotilan varaaja noutaa avaimen kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä kuittausta vastaan.
 • Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-ke klo 10.00-11.30. (Huom. Koronavirusepidemiasta johtuen asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettuna!)
 • Asiakaspalvelupisteen ollessa suljettu avaimen saa soittamalla asiakaspalvelupisteen ulkopuolella ilmoitettuihin puhelinnumeroihin.
 • Kaupungintalon ulko-ovi aukeaa työpäivinä klo 8.00 ja sulkeutuu klo 21.00.

Kokouksen jälkeen

 • Kokoustilojen/kerhotilojen varaaja huolehtii siitä, että kokoustila jätetään siistiin kuntoon seuraavia käyttäjiä varten, valot sammutetaan ja huoneen ovi lukitaan kokouksen päätyttyä.
 • Avain on palautettava seuraavana työpäivänä klo 15.00 mennessä asiakaspalvelupisteeseen tai kokouksen loputtua ala-aulassa hissin vieressä tai pääsisäänkäynnin ulkoseinällä sijaitsevaan postilaatikkoon.
 • Mikäli kokoustilan käyttäjä unohtaa noutaa avaimen ja joutuu hälyttämään päivystäjän, peritään tästä 20 euron suuruinen maksu.

Tarkastele kaupungintalon kerhotilan varauskalenteria:

Järjestöjen talo (Latokartanontie 2)

Kaupunki luovuttaa Järjestöjen talon tiloja maksutta paikallisten yhdistysten käyttöön erilaisia kokouksia, kerhoja ja tilaisuuksia varten. Lue lisää Järjestöjen talosta ja tarkastele talon varauskalenteria! Tilavarauksia hoitaa SPR:n Lähimmäisen Kamarin emäntä.

Varaa tila

 • sähköpostitse: oriveden.jarjestojentalo@gmail.com
 • puhelimitse (ma-to klo 10-12) numerosta 0458669638

Liikuntahalli (Kääjäntie 4)

Liikuntahallista voit vuokrata kokoustiloja ja järjestää lasten liikunnallisia synttäreitä. Synttäreitä varten voit varata esimerkiksi liikuntasalin lohkoja, juoksusuoran tai muita liikuntatiloja ja järjestää tarjoilut kokoushuoneessa. Tiloista peritään käyttömaksu/tilavuokra. Ota yhteyttä henkilökuntaan ja kysy lisää! Tarkastele liikuntahallin varauskalentereita.

Varaa tila

Hallimestari Ismo Lehvonen, p. 040 5687627

Liikuntahallin käyttö- ja pääsymaksut

Jäähalli (Opintie 2)

Jäähallissa on käytettävissä sauna-, kokous- ja kahviotilat monenlaisiin tilaisuuksiin. Tilojen varauksesta ja ylläpidosta huolehtii jääkiekkoseura Fortuna.

Muista myös yksityistilaisuudet, lasten synttärit ja muut kekkerit, jotka voi mainiosti järjestää jäällä ja jäähallin kahviossa! Kysy tarjous tapahtumallesi jäähalliyhtiön toimitusjohtajalta p. 050 4210 992. Tarkastele jäähallin varauskalentereita.

Varaa tila

Tilojen varaus: Fortunan yhteystiedot löydät jääkiekkoseuran verkkosivuilta.

Tarjous tapahtumallesi: jäähalliyhtiön toimitusjohtaja Roope Marski, p. 050 4210 992

Uimahalli (Koulutie 3)

Oriveden uimahallissa on 25 metrin kuntoallas, lastenallas, terapia- ja kylmävesialtaat, pesutilat saunoineen, pukuhuoneet sekä kahvio. Uimahallissa voi järjestää lasten synttäreitä tarjoiluineen. Ota yhteyttä henkilökuntaan ja kysy lisää! Tarkastele uimahallin varauskalentereita.

Varaa tila

Lisätiedot ja varaukset uimahallilta numerosta 040 5687639

Koulujen luokkatilat

Koulujen luokkatiloja voi varata kokous- ja muuhun käyttöön. Tiloja voi varata kuka tahansa, mutta alaikäisillä tulee olla mukana täysi-ikäinen vastuuhenkilö. Tilat ovat maksuttomia kouluikäisille täysi-ikäisen vastuuhenkilön kanssa. Aikuisryhmille tilan vuokra on luokkatilasta riippuen alkaen 7€ / h + alv.

Varaa tila

 • Yhteiskoulun ja lukion luokkatilojen vuokraus: Merja Bister, p. 040 568 7619
 • Kultavuoren ja Hirsilän koulut: p. 040 133 9203
 • Rovastinkankaan ja Karpinlahden koulut: p. 040 7268487
 • Eräjärven koulu: Markku Puputti, p. 050 361 1738
 • Sähköpostit: etunimi.sukunimi@orivesi.fi

Pikku-Vittasen leirisaari

Miltä kuulostaisi retkeily tai leiriytyminen omassa rauhassa pienessä saaressa? Pikku-Vittasen leirisaari on Oriveden kaupungin omistama, Vesijärvellä sijaitseva noin hehtaarin kokoinen saari. Saari on kaikkien orivesiläisten ja ulkopaikkakuntalaisten vuokrattavissa. Saaressa vierailijoiden käytössä on huoltorakennus, kaasujääkaappi, nukkuma-aitta, sauna polttopuineen sekä käymälä.

Saareen kuljetaan Tollionmaantien ja Vittastentien kautta. Pysäköintialue sijaitsee Vittastentien varrella. Pysäköintialueen vieressä on laituri sekä kapea veneenlaskupaikka (osoite Vittastentie 50 paikkeilla). Laiturilta on saareen matkaa noin 300 metriä. 

Kaupunki on vuokrannut saaren Siitaman Nuorisoseura ry:lle, joka huolehtii sen edelleenvuokraamisesta kuntalaisille ja matkailijoille.

Vuokrauksen hinnat

 • orivesiläiset: aikuinen 3€/päivä ja alle 12-vuotias 1€/päivä
 • ulkopaikkakuntalaiset: aikuinen 6€/päivä ja alle 12-vuotias 3€/päivä

Varaa saari

Lisätiedot ja varaukset: Siitaman nuorisoseura