Lehmilaidantien saneeraus alkaa – liikenteessä poikkeusjärjestelyjä

Lehmilaidantien (Ruovedentien) saneeraus on aloitettu alustavilla töillä viikolla 18. Varsinaiset kaivuutyöt alkavat maanantaina 6.5. kello 7.00. Urakan on tarkoitus valmistua syyskuun aikana.

Tiedote 2.5.2024 / Oriveden kaupunki ja Maanrakennusliike Manninen Oy

Työt aloitetaan Enokunnantien puoleisesta päästä. Kaivuutöiden aikana läpikulku Ruovedentiellä on poikki. Kiinteistöille kulku tapahtuu Tikkaajantien ja Lehmilaidantien kautta riippuen kaivausten etenemisestä.

Lehdistöntielle kulku tapahtuu aluksi Tikkaajantien kautta ja myöhemmin normaalisti Enokunnantien ja Ruovedentien kautta. Lehdistöntielle pääsee kulkemaan koko työmaan ajan.

Työ etenee lyhyissä pätkissä, välillä kaivaen ja välillä täyttäen uusilla rakennekerroksilla. Ajoneuvoliikenne kiinteistöille on estynyt aina silloin kun työmaa on kiinteistön liittymän kohdalla. Nämä katkokset kestävät muutamia päiviä, ja niistä ilmoitetaan kiinteistön omistajille etukäteen.

Urakoitsijana toimii Maanrakennusliike Manninen Oy.

– Työstä aiheutuu tien käyttäjille väkisinkin haittaa, mutta uskon, että hyvällä yhteistyöllä saamme haitat mahdollisimman vähäisiksi. Jos jokin asia askarruttaa, niin olkaa rohkeasti yhteydessä, kehottaa urakoitsijan yhteyshenkilönä toimiva Teijo Manninen.

Yhteystiedot:

Maanrakennusliike Manninen Oy / Teijo Manninen, p. 050 0631455, teijo@maanrakmanninen.fi

Oriveden kaupunki / kunnallistekniikan päällikkö Mika Kuivanen, p. 040 0730802, mika.kuivanen@orivesi.fi

Oriveden kaupunki / työmaamestari Miska Carlsson, p. 0401339258, miska.carlsson@orivesi.fi

Palaa uutislistaukseen