Maksuttomia lasten liikunnan ohjaajakoulutuksia urheiluseuroille ja -yhdistyksille

Liikkuva Orivesi -hanke järjestää toukokuussa orivesiläisille urheiluseuroille ja -yhdistyksille maksuttomia lasten liikunnan ohjaajakoulutuksia.

Liikuntaleikkikoulu on Olympiakomitean konsepti laadukkaaseen alle kouluikäisten lasten ja koko perheen liikuntaan. Liikuntaleikkikoulu-ohjaaja saa itselleen tuhdin tietopaketin lisäksi monipuolisen materiaalikansion, jossa on tuntimallit koko kaudelle ikäryhmittäin.

Koulutus järjestetään Orivedellä la-su 14.-15.5.2022 kello 9-17 liikuntahallilla ja se on maksuton orivesiläisille toimijoille. Normaalisti koulutuksen hinta on n. 250 euroa osallistujaa kohtaan. Mukaan mahtuu 15 nopeinta ilmoittautujaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 14.-15.5. koulutukseen Ilmarix-palvelussa

Ulkoliikunnan ilo -koulutus kutsuu liikkumaan ulkona. Koulutus järjestetään kaksi kertaa: 4.5.2022 ja 19.5.2022.kello 17-19. Molemmilla kerroilla koulutuksen sisältö on sama. Koulutus on tilauskoulutus ja maksuton orivesiläisille toimijoille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 4.5. koulutukseen Ilmarix-palvelussa

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 19.5. koulutukseen Ilmarix-palvelussa

Koulutuksien tarkka järjestämispaikka ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä. Kaikki koulutukset järjestetään Oriveden keskustan alueella.

Tarvittaessa lisätietoja antaa hankekoordinaattori Maarit Petäjämäki: maarit.petajamaki@orivesi.fi tai p. 041 7300337

Palaa uutislistaukseen