Mihin koirapuisto pitäisi sijoittaa ja kuinka katujen talvikunnossapito sujui? Vastaa kahteen kyselyyn!

Oriveden kaupungin Tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskus toivoo asukkaiden näkemyksiä talvikauden 2021-22 katujen talvikunnossapidosta sekä koirapuiston sijoituspaikasta. Näkemyksiä kerätään sähköisillä kyselyillä.

Orivedelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja aiheesta on myös tehty valtuustoaloite. Kaupunki on kartoittanut useita alueita, mutta koirapuistolle sopivaa paikkaa ei ole vielä löytynyt.

Pyydämmekin asukkaidemme apua, jotta löydämme osuvan ja oikeanlaisen paikan, johon ihmisen parhaan ystävän puisto saataisiin rakennettua. Koirapuisto voi olla kaupungin maalla tai yksityisomistuksessa olevalla alueella, jonka omistaja olisi valmis luovuttamaan sen koirien ja heidän omistajiensa käyttöön.

Käytä ääntäsi, vinkkaa paikkaa, kerro mielipiteesi ja ole mukana kaupungin toiminnassa ja kehittämisessä! Vastaa kyselyyn 13.5.2022 mennessä!

Kerro näkemyksesi katujen talvikunnossapidosta

Oriveden kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskuksella on hoidettavanaan yli 68 km katuja ja yli 28 km kevyen liikenteen väyliä. Lisäksi Oriveden kaupungin alueella on yli 170 yksityistietä sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen omistamia ja hoitamia valta-, kanta- ja maanteitä.

Talvikausi 2021-2022 on ollut erityisen haasteellinen talvikunnossapidolle, koska talvi oli hyvin runsasluminen ja myös liukkauden torjuntaa on tehty runsaasti.

Oriveden kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskus haluaa kysyä Teiltä kaupunkilaisilta, kuinka kaupungin katujen ja kevyen liikenteen väylien talvikunnossapito on sujunut, mitä puutteita siinä on ollut, millaisia parannusehdotuksia esittäisitte kaupungille ja missä on kenties onnistuttu oivallisesti.

Vastaa kyselyyn 13.5.2022 mennessä!

Palaa uutislistaukseen