Nappaa nopean ilmoittautujan kesäetu – Villasukkajuoksun SM-kisojen ilmoittautuminen avautuu 5. heinäkuuta!

Vuoden hauskin tapahtuma on käsillä (tai oikeastaan jaloilla) jälleen tammikuussa, kun Villasukkajuoksun SM-kilpailut järjestetään lauantaina 22.1.2021 Orivedellä. Ilmoittautuminen starttaa 5. heinäkuuta, jolloin varmistat kisapaikkasi huikean edullisesti!

Uskallatko kokeilla? Juokseminen villasukilla on hauskaa ja helppoa. SM-kisoihin voi osallistua kuka vain matalalla kynnyksellä. Tapahtumassa nähdään niin ensikertalaisia kuin lajiin jo aiemmin hurahtaneita. Hyppää villasukkiisi ja tule mukaan!

Edes juoksuvauhti ei ole edellytys, kunhan löydät jalkaasi sopivat villasukat. Hilpeässä joukkuesarjassa nähdään monenlaisia suorituksia kävelystä hölkkään ja juoksuun – ja tietysti kekseliäitä kisa-asuja. Joukkuesarjassa palkitaan sekä nopeimmat että parhaiten pukeutuneet joukkueet. Joukkuesarja juostaan neljän hengen porukoin viestikisana kisakentällä noin 200 metrin matkalla.

Uskaliaat kokeilijat ja tosiharrastajat voivat testata villasukkakuntoaan metsäpoluilla kisasarjoissa, joita on tarjolla kolmen, kuuden ja uutuutena kahdentoista kilometrin mittaisina. Naisille ja miehille on omat sarjat, joihin voivat osallistua myös nuoret.

Perheen junioriurheilijat pääsevät kisaamaan lasten sarjoissa, joissa jokainen osallistuja palkitaan. Tapahtumapäivänä kisa-alueella on paljon oheisohjelmaa. Jos viihdyt mieluummin kutimet käsissä kuin kisapoluilla, tule nauttimaan markkinahumusta ja hulvattomasta kisatunnelmasta katsomon, soppatykkien ja kahvikupillisen ääreltä!

> Kisapäivän ohjelman löydät lähempänä tapahtumaa Villasukkajuoksun SM-kisojen verkkosivuilta.

Kokoa itsellesi joukkue ystävistä tai työkavereista ja tule osallistumaan hilpeään joukkuekisaan! Kuva: Jenni Koponen

Joko innostuit? Hyödynnä kesäetu!

Ilmoittautuminen kilpailuun käynnistyy maanantaina 5.7.2021 klo 9.00. Ilmoittautumismaksuissa on hintaportaat, joten nopea ilmoittautuminen kannattaa! Kesän kunniaksi liput myydään hellehinnoin:

  • Naisten ja miesten kilpasarjat 3 km ja 6 km: 29 € (norm. 39 €)
  • Naisten ja miesten kilpasarjat 12 km: 39 € (norm. 49 €)
  • Joukkuesarja 60 € / 4 hlöä
  • Lastensarja 5 € / hlö

Tarjoushinnat ovat voimassa vain elokuun loppuun saakka.

> Lue lisää vuoden hauskimmasta tapahtumasta ja ilmoittaudu kisoihin tapahtuman verkkosivuilla!

Nainen juoksee villasukilla lumisella polulla Paltanmäessä.
Testaa villasukkajuoksua ennakkoon tai tule haastamaan itsesi ja muut kisaajat kylmiltään! Kilpasarjat juostaan upeissa maisemissa Paltanmäen metsäpoluilla. Kuva: Jani Taipale

Orivesi on Suomen Villasukkapääkaupunki

Villasukkajuoksu ja Orivesi lajin kotikaupunkina saivat kuluneena talvena runsaasti näkyvyyttä kotimaassa ja ulkomailla. Tule kokemaan ainutlaatuista villasukkahumua Orivedelle, Suomen Villasukkapääkaupunkiin!

Villasukkajuoksun SM-kilpailut järjestävät yhteistyössä Oriveden kaupunki ja Sandstorm Events Oy.

> Tutki Oriveden majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja muita aktiviteetteja kisareissuasi varten Visit Oriveden verkkosivuilta!

Lisätiedot:

info@villasukkajuoksunsm.fi

Aiheeseen liittyvää

Palaa uutislistaukseen