Novitalta upea Talvetar-sukkaohje villasukkajuoksijoille

Novita Oy on yksi Villasukkajuoksun SM-kilpailujen yhteistyökumppaneista. Yhteistyön myötä Novita jakaa villasukkien ja villasukkajuoksun ystävien iloksi upean Talvetar-sukkamallin, joka on suunniteltu seuraavia kisoja varten. Sukat ovat saaneet inspiraationsa Suomen talvesta ja suomalaisesta sisusta, joka saa meidät juoksemaan talvipakkasilla villasukkasillaan kilpaa lumisissa metsissä ja maastoissa.

Villasukkajuoksun SM-kilpailut järjestetään 22.1.2022 Suomen villasukkapääkaupungissa Orivedellä. Vuoden hauskimmassa koko perheen tapahtumassa kisataan erilaisissa sarjoissa villasukat jalassa sekä nautitaan monipuolisesta kisahumusta.

Novita Oy on mukana järjestämässä tammikuun 2022 juoksukilpailua. Novita on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1928. Tämä elinvoimainen suomalainen yritys on Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja.

Yritykselle eräs keskeinen arvo on vastuullisuus, ja näin ollen he toimivat kestävän kehityksen mukaisesti yritystoiminnassaan. Nämä arvot ovat tärkeitä myös Oriveden kaupungille, ja tästä syystä myös Oriveden omat kaupunkivillasukat on suunniteltu Novitan langoille.

Villasukkajuoksun SM-kisojen kanssa tehtävän yhteistyön myötä Novita haluaa jakaa villasukkien ja villasukkajuoksun ystävien iloksi upean, uuden Talvetar-sukkamallin. Talvetar-sukat on suunnitellut Heini Perälä vuoden 2022 Villasukkajuoksun SM-kisoja varten.

Lataa tästä Talvetar-sukkien ohje (pdf)!

Novitalta kerrotaan, että sukat ovat saaneet inspiraationsa Suomen talvesta ja suomalaisesta sisusta, joka saa meidät juoksemaan talvipakkasilla villasukkasillaan kilpaa lumisissa metsissä ja maastoissa. Upeat, pitkävartiset kirjoneulesukat neulotaan Novitan 7 Veljestä -langalla.

Yhdessä Novita Oy:n kanssa Villasukkajuoksun SM-kisaorganisaatio haluaa saada ihmiset innostumaan villasukista ja niiden neulomisesta. Villasukkajuoksun SM-kilpailu on mahtava tapa päästä tutustumaan, kuinka villasukat taipuvat kotisukista kilpajuoksujalkineiksi. Talvetar-sukkien ohjetta noudattaen voit loihtia itsellesi upeat kisasukat ja tulla yksin tai porukassa mukaan kisaamaan vuoden hauskimpaan talvitapahtumaan Orivedelle.

Lue lisää ja ilmoittaudu kisaan Villasukkajuoksun SM-kisojen verkkosivuilla!

Palaa uutislistaukseen