Nyt mennään metsään – Orivesi hakee retkeilykoordinaattoria

Oriveden kaupungilla on tarjolla ainutlaatuisen hieno työpaikka. Retkeilykoordinaattori pääsee viettämään aikaa Oriveden alueen upeissa luontokohteissa ja kehittämään niistä ennennäkemättömiä digitaalisia retkeilyelämyksiä.

Oriveden kaupunki on käynnistänyt retkeilyyn liittyvän hankkeen, johon kaupunki etsii nyt koordinaattoria yhdeksän kuukauden ajaksi.

− Orivesi on luontohelmien kaupunki, kertoo kaupungin yrityskoordinaattori Irene Suhonen. − Haluamme nostaa luontoelämyksiämme esille entistä innovatiivisemmin ja digitaalisia keinoja hyödyntäen. Etsimme sinua, joka olet syntynyt kompassi toisessa ja kännykkä toisessa kädessä.

Suhonen kuvailee, että haettavan työntekijän tulisi olla kotonaan niin luonnossa kuin tietokoneen äärellä. Retkeilykoordinaattorin tehtävänä on tuottaa digitaalista reittitietoa ja jalostaa siitä retkeilijöitä palvelevia uusia tuotteita yhteistyössä yritysten ja kolmannen sektorin kanssa.

− Meillä saat mennä metsään ja olla mukana kehittämässä alueemme retkeilyreittejä osana Pirkanmaan luontomatkailun kokonaisuutta. Tärkeimpiä retkeilyvarusteitasi ovat kännykkä, kamera, kekseliäisyys ja luovuus eväitä unohtamatta.

Retkeilyreitillä kulkevan henkilön jalat.
Kuva: Jani Taipale

Tuleva retkeilykoordinaattori pääsee markkinoimaan paitsi olemassa olevia luontokohteita ja -reittejä, myös osallistumaan aivan uuden reitin brändäykseen. Tampereen Kintulammilta aletaan pian rakentaa polkuyhteyttä Oriveden Pukalaan ja Teerijärville.

− Arvostamme hakijalta luovuutta ja näkemyksellisyyttä retkeilymatkailun kehittämisessä sekä intohimoa ennakkoluulotonta markkinointia kohtaan. Hankekokemuksesta on ehdottomasti hyötyä, Suhonen kertoo.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus sekä kokemus matkailu-, markkinointi- tai hanketyöstä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hankkeeseen on saatu rahoitusta alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahasta Pirkanmaan liitolta.

Lisätiedot:

Oriveden kaupungin yrityskoordinaattori Irene Suhonen, p. 040 133 9111. irene.suhonen@orivesi.fi

Lue koko hakuilmoitus ja hae paikkaa Kuntarekryssä

Palaa uutislistaukseen