Oriveden Asematien liikenne kiertoreitille Oriveden rautatieaseman ja Eräjärventien välillä

Oriveden Asematie joudutaan viikosta 33 lähtien katkaisemaan osittain liikenteeltä. Liikenne ohjataan kiertoreitille.

Tiedote 11.8.2023 / Pirkanmaan Ely-keskus, Ramboll, Ylöjärven Kiviset Oy ja Oriveden kaupunki

Oriveden Asematielle (maantie 3261) on juhannuksesta lähtien rakennettu uutta jalankulku- ja pyöräilyväylää. Samassa yhteydessä uusitaan tierakennetta ja rakennetaan uutta vesihuoltoverkostoa. Tienparannustöiden vuoksi Asematie joudutaan nyt osittain katkaisemaan liikenteeltä ja liikenne ohjataan kiertoreitille.

Opastettu kiertoreitti

Asematien yleinen liikenne joudutaan vesihuollon rakentamisen takia sulkemaan Oriveden rautatieaseman ja Eräjärventien (maantie 3260) välillä. Myös Asematien ja Laitamontien risteys on suljettu yleiseltä liikenteeltä. Liikenne ohjataan kiertoreitille tiistaista 15.8.2023 alkaen.

Kulku Oriveden rautatieasemalle on mahdollista ainoastaan Orivedentien (kantatie 58) kautta opastettua kiertoreittiä pitkin. Laitamontien kiinteistöille kuljetaan Hakatien kautta.

ELY-keskuksen ja Oriveden kaupungin yhdessä suunnittelemilla ja nyt Orivedellä tehtävillä parannustöillä tavoitellaan Asematielle sujuvampia ja turvallisempia olosuhteita niin pyöräilijöille kuin jalankin liikkuville. Asematien urakoitsijana toimii Ylöjärven Kiviset Oy.

Karttakuva Asematien kiertoreitistä.

Lisätietoja

  • Vastaava työnjohtaja Bent Poussu, Ylöjärven Kiviset Oy, puh. 050 380 3130
  • Kunnallistekniikan päällikkö Mika Kuivanen, Oriveden kaupunki, puh. 0400 730 802
  • Projektipäällikkö Mikko Asunen, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 0295 024 106
Palaa uutislistaukseen