Oriveden kaupungille Kehittäjäkumppani-tunnustus

Vuosittaisella Hyvinvoinnin kehittäjäkumppani -tunnustuksella Pirkanmaan Voimia Oy haluaa julkisesti kiittää henkilöitä tai yhteisöjä, jotka ovat yhdessä yhtiön kanssa vieneet hyvinvointia eteenpäin omalla toimialueellaan. Tänä vuonna palkitaan onnistuneesta kumppanuudesta Oriveden kaupunki.

Tiedote 12.2.2021 / Pirkanmaan Voimia

Pirkanmaan Voimia vastaa ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä Oriveden ja Tampereen sosiaali- ja tervsyapalveluiden yhteistoiminta-alueella. Palvelut tuottaa Oriveden kaupunki lähellä asiakasta ja paikallisten työntekijöiden voimin. Voimia ja kaupunki tekevät tiivistä yhteistyötä taatakseen kuntalaisille parhaan mahdollisen palvelun.

– Palveluiden kehittämisessä on tehty vahvaa yhteistyötä. Viime syksyn asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten pohjalta voidaan todeta, että tässä on onnistuttu erittäin hyvin, kertoo Pirkanmaan Voimian palvelujohtaja Tiina Tamiola.  – Asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun ja pitävät sen laatua erinomaisena.

Kyselyn perusteella vahvimmiksi alueiksi nousivat yhteistyön sujuvuus, palautteisiin vastaaminen, ammattiosaaminen ja ongelmatilanteiden nopea ratkaiseminen. Tilojen puhtaustasoon ollaan erittäin tyytyväisiä ja palvelu vastaa asiakkaan tarpeita. Palvelu on asiakaslähtöistä ja lähellä asiakasta.

Pirkanmaan Voimia onnittelee Oriveden kaupunkia ja toivottaa kaikille iloista ystävänpäivää!

Lisätietoja:

Tiina Tamiola
Palvelujohtaja, Pirkanmaan Voimia Oy
puh. 040 719 3998
tiina.tamiola@voimia.fi

Palaa uutislistaukseen