Oriveden kaupunki myi Haukkaniemen leirikeskuksen 2,4 hehtaarin määräalatontilla – myynnissä kolme muuta rantatonttia

Kaupungilla on ollut Metsätilojen kautta myynnissä rantatontti Onnistaipaleen kylässä Haukkaniemessä. Kaupunginhallitus päätti maanantaina 31.10. myydä kaikkiaan 2,4 hehtaarin määräalan rakennuksineen kaupungin saaman ostotarjouksen perusteella.

Enojärven rannalla sijaitseva määräala sisältää rantayleiskaavassa vahvistetun rakennuspaikan sekä hieman metsäaluetta. Kauppaan sisältyvät Haukkaniemen leirikeskuksena toiminut vanha asuinrakennus, rantasauna, pari talousrakennusta ja ruokailukatos. Kaikki rakennukset myydään purkukuntoisina.

Tontti on merkitty rantayleiskaavassa AM-merkinnällä maatilan talouskeskuksen tontiksi. Siihen saa rakentaa kaksi vakituisen asumisen sallivaa asuinrakennusta, joita voi hallita tarvittaessa keskenään hallinnanjako- tai vuokrasopimuksin.

Kaupunki myy saamansa ostotarjouksen perusteella määräalan rakennuksineen kangasalalaiselle pariskunnalle 133 000 euron kauppahinnalla.

Ilmakuvaa Längelmäen Riihisaaresta.
Oletko haaveillut omasta kodista Längelmäveden rannalla? Kaupungilla on myynnissä kaksi rantatonttia Längelmäen Riihisaaressa. Kuva: Miika Bucktman / Länsi-Suomen metsätilat Oy LKV

Haukkaniemessä ja Längelmäellä rantatontit myynnissä

Oriveden kaupungilla on myynnissä myös kolme muuta rantatonttia. Tontit myydään Metsätilat.fi-palvelun kautta.

Haukkaniemessä on tarjolla vapaa-ajan asunnon rantarakennuspaikka. Tontti on reilun puolen hehtaarin kokoinen ja sillä on 70 metriä omaa rantaviivaa rauhallisen ja puhtaan Enojärven rannassa. Etäisyyttä Oriveden keskustan palveluihin on vain noin 12 kilometriä. Tontin kokonaisrakennusoikeus on 300 neliömetriä.

Längelmäen kirkon tuntumassa Längelmäveden rannalla on myynnissä kaksi noin puolen hehtaarin kokoista rantatonttia, joille saa rakentaa omakotitalon rantasaunoineen. Toisella tontilla on 55 ja toisella 60 metriä rantaviivaa. Kummankin tontin kokonaisrakennusoikeus on 300 neliömetriä.

Tontit löytyvät Metsätilat.fi- sekä Etuovi.com-palveluista ja ne myydään tarjousten perusteella.

Lisätiedot:

Kaupunginjohtaja Juha Kuusisto, p. 050 401 5790, juha.kuusisto@orivesi.fi

Myynnissä olevat rantatontit:

  • https://www.metsatilat.fi/osta/220510827
  • https://www.metsatilat.fi/osta/220510908
  • https://www.metsatilat.fi/osta/220510897
Palaa uutislistaukseen