Pasi Muurisesta Pirkanmaan Jätehuollon uusi toimitusjohtaja

Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI Pasi Muurisen.

Pirkanmaan Jätehuollon tiedote 3.2.2023

– Kiitän Pirkanmaan Jätehuollon hallitusta luottamuksesta, odotan innolla yhteistyötä niin henkilöstön kuin kumppanien ja sidosryhmien kanssa. On ilo liittyä hyvämaineisen ja positiivisesti alallaan erottuvan yhtiön palvelukseen. Pirkanmaan Jätehuolto on tunnettu oman alansa edelläkävijänä ja aktiivisena toimijana koko valtakunnankin tasolla – tätä kannattaa tavoitella myös tulevaisuudessa, sanoo Pasi Muurinen.

-Yhteiskunnassamme on edessä suuria muutoksia tulevina vuosina. Energia- ja
materiaalitehokkuuden merkitys korostuu entisestään ja kiertotaloudesta tulee enenevässä määrin osa jokaisen arkea. Pirkanmaan Jätehuollolla on merkittävä rooli asukkaiden arjen ja kestävän tulevaisuuden mahdollistajana. Tähän innostavaan muutokseen haluamme toivottaa Pasi Muurisen tervetulleeksi mukaan, sanoo Pirkanmaan Jätehuollon hallituksen puheenjohtaja Pirjo Virtanen.

Pasi Muurinen, DI, on työskennellyt aiemmin energiatoimialalla Tampereen Sähkölaitos Oy:n ja Elenia Oy:n palveluksessa asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotehtävissä vastaten muun muassa asiakkuuksista, myynnistä, tuote- ja palvelukehityksestä sekä liiketoiminnan kehitystehtävistä.

Pasi Muurinen aloittaa tehtävässä 1.3.2023. Pirkanmaan Jätehuollon nykyinen
toimitusjohtaja Harri Kallio siirtyy eläkkeelle kevään aikana.

Lisätiedot:

Pasi Muurinen
puh. 040 732 2970
Pirjo Virtanen, Pirkanmaan Jätehuollon hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 736 8637
Pirkanmaan Jätehuolto – ympäristölle paras
Pirkanmaan Jätehuolto Oy – kuntien oma yhtiö (pjhoy.fi)

Palaa uutislistaukseen