Rahoitusneuvontaa startup- ja kasvuyrityksille

Business Tampereen rahoitusneuvonnan helpdesk tarjoaa nopean avun rahoituksen etsimiseen tai hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Rahoitusklinikka mahdollistaa pitkäjänteisen keskustelun rahoitusasiantuntijan kanssa. Akuutti koronaepidemiaan liittyvä tilanne on lisännyt myös kriisirahoitukseen liittyvien kysymysten määrää. Voit ottaa yhteyttä sekä kriisirahoitukseen että muuhun rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelut on suunnattu kasvuyrityksille sekä kasvuhakuisille yrityksille.

Tiedote 16.6.2020 / Business Tampere

Rahoitusneuvonnan helpdesk

Helpdesk tarjoaa Tampereen seudun yrityksille lyhyen aikavälin neuvontaa rahoituksen suunnitteluun tai hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä sopivien rahoittajatahojen löytämisessä. Palvelu on luottamuksellinen ja käyttäjilleen maksuton. Ota yhteyttä helpdesk-palvelutuottajaan Tommi Pajalaan, rahoitusneu-vonta@fimentum.fi tai puh. 050 543 0232. Neuvontaa voidaan toteuttaa myös etätapaamisina. Lue lisää Business Tampereen verkkosivuilta.

Business Tampereen rahoitusklinikka startup- ja kasvuyrityksille

Rahoituksen helpdesk-palvelun jatkopolkuna startup- tai kasvuyritys voi hyödyntää Business Tampereen maksutonta rahoitusklinikkapalvelua. Voit varata ensimmäisen rahoitusklinikan, jossa kartoitetaan yrityksen tilanne ja ehdotetaan sopivaa jatkopolkuja. Jatkopolut ovat puolen päivän mittaisia koulutusmoduuleita seuraavilla teemoilla: rahoituksen suunnittelu, varsinainen rahoituskierros tai rahoitusdokumentaatio.

Palvelun asiantuntijana toimii asiakkuusvastaava Tapio Siik. Jatkopolut ovat yritykselle de minimis -tukea. Varaa maksuton rahoitusklinikka Tapio Siikiltä: https://bt-rahoitusneuvonta.youcanbook.me/. Lisätietoja: Tapio Siik, p. 040 568 1483 tai tapio.siik@businesstampere.com

Kriisirahoituswebinaarit

Business Tampere on kevään aikana järjestänyt rahoituswebinaarien sarjaa liittyen poikkeustilanteen rahoi-tusinstrumentteihin. Webinaarien tallenteet ja materiaalit löydät Business Tampereen verkkosivuilta.

Lisätietoa:

Niina Immonen

Johtaja, yrityskehitys ja toimintaympäristö

p. 040 821 5113

niina.immonen@businesstampere.com

Palaa uutislistaukseen