Tee päivän hyvä teko ja liity mukaan Oriveden Nuorisopassin toimijoihin!

Yrittäjä, yhdistys tai seura: tarjoa orivesiläisille nuorille palveluja tai etuja Nuorisopassin kautta tai tiedota toiminnastasi! Edistetään yhdessä nuortemme hyvinvointia.

Huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista on syventynyt entisestään viimeisten vuosien aikana. THL:n kouluterveyskyselyn mukaan hyvinvoinnin haasteita ovat mm. mielenterveysongelmat, kiusaaminen, yksinäisyys sekä huonot elintavat (mm. liikkumattomuus, ylipaino).

Nämä haasteet näkyvät myös orivesiläisten lasten ja nuorten arjessa. Mitä toimenpiteitä voisimme yhdessä tehdä, jotka tukisivat lasten ja nuorten hyvinvointia?

Nuorisopassi on yksi toimiva väline vastata tähän haasteeseen: 

  1. Sovelluksen avulla nuori saa tasavertaisen mahdollisuuden osallistua oman kotipaikkansa sisällä tapahtuvaan toimintaan sekä harrastuksiin.
  2. Nuorisopassilla voidaan tarjota kaikille nuorille lähtökohdista riippumatta mahdollisuus harrastuksiin ja itsensä toteuttamiseen.
  3. Nuorisopassi on luotu tarjoamaan nuorille mahdollisuuksia hyvinvoivaan ja tasavertaiseen vapaa-ajanviettoon ikätovereidensa tavoin.

Yrityksillä, yhdistyksillä ja seuroilla on mahdollisuus päästä mukaan Oriveden Nuorisopassiin. Nuorisopassi on helppokäyttöinen sovellus, jota voivat käyttää kaikki orivesiläiset 7-18 vuotiaat lapset ja nuoret.

Sovelluksessa voit mm. tarjota koululaisille alennettuja hintoja sekä maksuttomia tai alennettuja tutustumiskertoja. Sovelluksessa voit myös esitellä omaa toimintaa sekä tiedottaa ajankohtaisista tapahtumista. Nuorisopassiin liittyminen on maksutonta.

Haluatko tarjota esim. ilmaisen kokeilukerran harrastukseen, lounasedun koulujen loma-aikaan tai prosentti-/euromääräisen alennuksen tavaroiden, aterioiden tai palvelujen hankinnasta? Voit itse määritellä, onko kyseessä alennus vai ilmainen palvelu ja mille ikäryhmälle etu kohdennetaan. Yksittäisen käyttäjän etujen määrä voidaan myös rajata. 

Kiinnostuitko asiasta? Jos vastasit kyllä, saat lisätietoja nuorisotyöntekijä Miia Saramäeltä, puh. 040-133 9243  tai miia.saramaki@orivesi.fi 

Voit ilmoittaa myös yrityksesi tai yhdistyksesi tarjoamasta edusta suoraan Miialle, joka lataa edun Oriveden Nuorisopassiin.

Tutustu aiheeseen Nuorisopassin verkkosivuilla tai YouTubessa!

Palaa uutislistaukseen