Uimahallin käyttäjille suositellaan nyt sarja- tai kertalippuja – liikuntapalveluiden kuukausikortteihin hyvitykset syksyllä

Liikuntapalvelut hyvittävät kevään koronasulun osalta uima- ja liikuntahallin kuukausikortteihin elokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin kuukauden verran ilmaista käyttöaikaa. Hyvitys toteutuu aiottuna ajankohtana, jos koronatilanne sallii uima- ja liikuntahallin normaalin käytön.

Hyvitys koskee kaikkia tammikuusta kesäkuuhun 2021 voimassa olleita kuukausikortteja. Hyvityksistä tiedotetaan tarkemmin syyskauden alussa hallien avautuessa.

Uimahallin asiakkaille suositellaan nyt kerta- tai sarjalippuja ennen kesäsulkua. Uimahalli avautui kaikille käyttäjille maanantaina 31.5. Uimahalli on avoinna 20.6. saakka maanantaista perjantaihin klo 12−20, lauantaisin klo 10−16 ja sunnuntaisin klo 12−16. Asiakasmäärä rajataan puoleen normaalista eli puolet pukukaapeista on käytössä.

Uimahallissa pidetään kesäsulku 21.6.−8.8.2021. Kyseessä on vuosittain tarvittava huoltotauko, jonka aikana altaat tyhjennetään ja huolletaan. Uimahallissa tehdään kesän mittaan mahdollisesti myös korjauksia.

Orivedellä liikuntahallin kuntosali avautuu nyt koodilla. Liikuntahallin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 7-15 kesätaukoon 18.6. saakka. Kuntosalille pääsee koodilla koko kesän ajan.

Kuntosalilla tulee noudattaa turvavälejä ja hyvää hygieniaa. Maskia käytetään aula- ja pukutiloissa, mutta ei urheilusuorituksen aikana tai pesutiloissa.

Palaa uutislistaukseen