Uimahallin puku- ja pesutilojen korjaus siirtyy eteenpäin, tänä vuonna vaihdetaan ikkunat

Oriveden kaupunki on varannut tälle vuodelle 150 000 euroa uimahallin puku- ja pesutilojen korjauksiin. Kilpailutuksessa saadut tarjoukset ylittivät reilusti kustannusarvion.

Uimahallin korjaukset aloitettiin vuonna 2021. Viime vuonna laitettiin kuntoon valvomo- ja asiakaspalvelutilat. Tämän vuoden investointisuunnitelmaan sisältyy puku- ja pesutilojen korjaus. Korjauksissa on tarkoitus parantaa oleellisesti tilojen käytettävyyttä ja suunnittelussa on otettu huomioon myös esteettömyys.

Korjausten toteuttamiseen on varattu 150 000 euroa. Kaupunki sai urakasta kaksi tarjousta, joista molemmat ylittivät huomattavasti kustannusarvion. Tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 27. huhtikuuta, että korjausurakkaa ei toteuteta tänä vuonna.

Aluehallintovirasto on myöntänyt Oriveden kaupungille 50 000 euron korjausavustuksen puku- ja pesutilojen esteettömyyskorjauksiin, jos hanke toteutetaan viimeistään vuonna 2023. Kaupunki selvittää aluehallintovirastolta, onko avustuspäätökseen mahdollista saada jatkoaikaa.

Uimahallin korjaukset etenevät kuitenkin tänäkin vuonna. Uimahallissa toteutetaan ikkunaremontti sekä uima-altaiden tutkimukset, joihin on määrärahat varattuina. Urakoiden kilpailutus käynnistyy pian.

Palaa uutislistaukseen