Vakiovuorojen hakeminen uudistuu koulujen ja päiväkotien tiloihin sekä kaupungintalon kerhotiloihin


Oriveden kaupungin tilapalvelu hallinnoi koulujen luokkatiloja ja liikuntasaleja, päiväkotien tiloja sekä kaupungintalon kerhotiloja. Kaupungin verkkosivuilla on jokaisen kohteen varauskalenteri, josta voit tarkistaa ajantasaisen varaustilanteen.

Uudistimme vakiovuorojen hakuprosessia. Kyseisten harrastus- ja muiden kokoontumistilojen vakiovuorot syys- ja kevätkaudelle 2023–2024 ovat haettavissa 15.3.–15.5.2023. Hakulomakkeelta näet tarkemmin varattavissa olevat tilat.

Vakiovuoroja haetaan sähköisellä lomakkeella. Samalla lomakkeella haetaan sekä syys- että kevätkauden vuorot. Myönnetyistä vuoroista tiedotetaan yhteyshenkilöille sähköpostilla.

Huomioithan, että koulujen liikuntasalivuoroja ei myönnetä loma-ajoille eikä loma-aikaa edeltävälle viikolle (16.12.2023–7.1.2024 ja 25.5.2024–), poikkeuksena syys- ja talvilomaviikot. Koulun/opiston oma käyttö on aina etusijalla; joulu- ja kevätjuhlavalmistelut, yo-kirjoitukset sekä muut tapahtumat.

Yksittäisiä vapaita vuoroja loma-ajoille voi varata ja tiedustella lähempänä loma-aikaa. Ohjeet yksittäisen vuoron varaamiseen löytyvät kaupungin verkkosivuilta kohdasta Yksittäisten vuorojen varaus ja tiedustelut.

Hinnasto, kalenterit, hakulomake ja ohjeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta Muiden harrastustilojen (koulut, päiväkodit, kerhotilat) varaus | Orivesi

Hae vakiovuoroja 15.3.2023–15.5.2023 tällä sähköisellä lomakkeella!

Oriveden kaupungin liikuntapalvelut hallinnoi liikuntahallia, uimahallia, jäähallia ja ulkoliikuntapaikkoja. Näiden tilojen vakiovuorojen haku on vuosittain maalis-huhtikuussa. Varaustiedot ja hakulomake ovat kaupungin verkkosivuilla.

Oriveden kaupungin tilapalvelu
orivesi.vuokraa@gmail.com


Palaa uutislistaukseen