Valtatie 9:n rampin alue on valmistumassa – ylikulkukäytävä suljetaan väliaikaisesti 5.6. alkaen

Valtatie 9:n parannustyöt Oriveden eritasoliittymässä kohdalla ovat valmistumassa, mutta ylikulkukäytävän kohdalla työt jatkuvat elokuun 2023 loppuun asti.

Tiedote 23.5.2023/ Destia Oy ja Oriveden kaupunki

TILANNEPÄIVITYS 4.7.2023 klo 8.25: VT9 Oriveden eritasoliittymän parannusurakka on valmistumassa. Heinäkuun ensimmäisellä viikolla tehdään valtatiellä vielä viimeistelytöitä, ajoratamerkintöjä ja liikennemerkkien asennusta.

Juuri ennen päällystystöiden alkamista havaittiin kuitenkin ongelmia Paltanmäen ylikulkukäytävän kannen vedeneristyksen kiinnittymisessä alustaansa. Tästä johtuen sillan kannen vedeneriste joudutaan uusimaan.

Työ kestää elokuun 2023 loppuun asti, jonka aikana ylikulkukäytävää pitkin ei voi kulkea. Nykyinen kiertoreitti kantatie 58 kautta säilyy käytettävissä työn ajan.

*******

Työt ovat alkaneet viikolla 22 valtatie 9:n päällystyksellä ja viimeistelyllä. Parannustöiden ajaksi valtatie 9:n ja eritasoliittymän ramppien alueella on muuttuvia liikennejärjestelyjä. Kaistoja joudutaan sulkemaan osittain liikenteeltä ja liikennettä pysäyttämään hetkellisesti.

Paltanmäen ylikulkukäytävä suljetaan jalankulku- ja pyöräliikenteeltä 5.6.2023 alkaen sillan päällystyksen ja muiden viimeistelytöiden takia. Siltaan asennetaan myös villasukkateoksen kohdevalaistus. Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan kiertoreitille kantatie 58:n ja Oriveden risteyssillan kevyen liikenteen väylien kautta samoin kuin kesällä 2022.

Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot:

Työmaapäällikkö Jarkko Kettunen, p. 040 3587179, jarkko.kettunen@destia.fi

Palaa uutislistaukseen