Villasukkajuoksun SM-kisat juostaan 18. helmikuuta

Orivedellä kisataan villasukissa jälleen alkavana talvena. Tapahtuman järjestävät Eräjärven Kehittämisyhdistys ry ja Hirsilän seudun kylät ry. Pääyhteistyökumppanina on Oriveden kaupunki.

Tiedote 22.11.2022 / Eräjärven kehittämisyhdistys ry, Hirsilän kylät ry ja Oriveden kaupunki

Kisahuuma valtaa Oriveden 18.2.2023. Tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan Paltanmäen ja jäähallin ympäristössä. Luvassa on kilpailusarjoja niin isoille kuin pienille villasukkajuoksijoille sekä joukkueille.

Vuoden 2022 kisoihin saapui parisataa kilpailijaa eri puolilta Suomea ja osallistujat antoivat hyvää palautetta hienosta ja hyväntuulisesta tapahtumaelämyksestä.

– Tarkoituksena on säilyttää tapahtuman henki ennallaan, vaikka järjestäjä vaihtuukin, kertoo tulevan kilpailun tapahtumapäällikkö Reijo Kahelin, joka edustaa Eräjärven Kehittämisyhdistystä.

Toisena järjestävänä tahona on Hirsilän seudun kylät ry. Järjestäjät pyrkivät avaamaan ilmoittautumisen mahdollisimman pian. Ilmoittautumisesta tiedotetaan Villasukkajuoksun SM-kisojen verkkosivuilla ja somekanavissa.

– Olemme iloisia, että kisatapahtuma saadaan toteutettua, sanoo Oriveden kaupunginjohtaja Juha Kuusisto. – Tämä osoittaa, että paikkakunnalla ja kylillä on aktiivisia asukkaita ja hienoa talkoohenkeä.

Oriveden kaupunki on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Yhteiskuvassa Reijo Kahelin, Kalevi Tuomivaara ja Juha Kuusisto.
Yhteiskuvassa tapahtumapäällikkö Reijo Kahelin, Eräjärven kehittämisyhdistys ry:n puheenjohtaja Kalevi Tuomivaara ja kaupunginjohtaja Juha Kuusisto

Lisätiedot:

Tapahtumapäällikkö Reijo Kahelin, reijo.kahelin@erajarvi.net, p. 050 0773015

Oriveden kaupunginjohtaja Juha Kuusisto, juha.kuusisto@orivesi.fi, p. 050 401 5790

Palaa uutislistaukseen