Villasukkajuoksun SM-kisoihin haetaan talkoolaisia

Vuoden hauskin ja mukaansatempaavin tapahtuma saapuu Orivedelle 22.1.2022. Kyseessä on Villasukkajuoksun SM-kilpailut, joka on vuosittain järjestettävä koko perheen tapahtuma.

Luvassa on erilaisia juoksusarjoja, hyvää ruokaa, yhteisöllisyyttä sekä iloista mieltä. Villasukkajuoksun SM-kilpailujen päävastuullisina järjestäjinä toimivat Oriveden kaupunki ja Sandstorm Events Oy.

Tämä kansainvälisestikin huomiota herättänyt tapahtuma on yksi Oriveden ylpeydenaiheista. Sen toteuttaminen sisältää monenlaista tehtävää ennen kilpailua, niiden aikana sekä kilpailun jälkeen. Villasukkajuoksun SM-kilpailut hakevatkin mukaan vapaaehtoisia talkoolaisia erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tämä on ainutlaatuinen kokemus päästä toteuttamaan mielenkiintoista tapahtumaa hyvän porukan kanssa.

Talkootöistä kiinnostuneille järjestetään talkooinfo Teamsin välityksellä 14.12.2021. Talkooinfoon ovat kaikki tervetulleita kuulemaan tapahtuman järjestämisestä tai muuten vain kilpailusta yleisesti. Linkki talkooinfoon löytyy Oriveden kaupungin tapahtumakalenterista.

Kilpailu on kerännyt aikaisempina vuosina runsaan määrän juoksijoita, kannustusjoukkoja sekä yleisöä. Ilmoittautuminen juoksutapahtumaan on auki, joten mikäli juokseminen ja hauskanpito on lähellä sydäntäsi, niin varaa oma tai porukkasi paikka kisassa Villasukkajuoksun SM-kisojen verkkosivuilla.

Palaa uutislistaukseen