Yli 75-vuotiaat maksutta kaikkiin kaupungin liikuntapalveluihin 1.4.2023 lähtien

Oriveden kaupungin elämänlaatulautakunta päätti, että yli 75-vuotiaat voivat jatkossa harrastaa veloituksetta kaikissa kaupungin liikuntapalveluissa.

Lautakunta käsitteli asiaa Oriveden vanhusneuvoston aloitteesta, joka esitti, että liikuntahallin omatoiminen käyttö olisi maksutonta yli 75-vuotiaille.

Lautakunta päätti vapauttaa yli 75-vuotiaat kaikista liikuntapalveluiden maksuista 1.4.2023 lähtien. Etu koskee orivesiläisiä, jotka ovat syntyneet 31.3.1948 tai aiemmin.

Maksuttomuus koskee omatoimista liikuntaa uimahallissa ja liikuntahallissa sekä kaupungin liikuntapalvelujen järjestämää ohjattua liikuntaa.

Omatoimista liikuntaa varten asiakkaan tulee noutaa liikuntapalvelujen 12 kuukauden kausikortti liikuntahallilta tai uimahallilta. Kausikortin korttipantti veloitetaan normaalisti ja asiakkaan yhteystiedot tallennetaan kortinhaltijan tietoihin.

Harrastuskortti on voimassa vuoden kerrallaan, jonka jälkeen se tulee uusia. Voimassa oleviin tuotteisiin ei tehdä hyvityksiä, vaan maksuton etu otetaan käyttöön seuraavasta kausikortista alkaen.

Palaa uutislistaukseen