Suppailijoita Orivesi-Jonsukat jaloissaan.

ORIVESI – Oivallinen olotila

Ajankohtaista

Maijan talon musta pääty, kivikkorinnettä ja istutuksia.

Säästä tonttikuluissa – toteuta talohaaveesi!

Juuri nyt moni miettii, onko hyvä hetki käynnistää omakotitaloprojektia tai muuta rakennushanketta. Oletko ajatellut, että hankkimalla edullisen tontin voit säästää huomattavasti rakentamiskustannuksissa? Myös järkevällä suunnittelulla ja hyvällä perehtymisellä voi saavuttaa merkittäviä säästöjä.

3.6.2023 asuinympäristö, kadut ja liikenne, kulttuuri, matkailu

Nopa ja Nysse siirtyvät kesäaikatauluihin 5.6.2023, samalla Nyssykän reitti laajenee

Oriveden sisäisessä joukkoliikenteessä ja bussiliikenteessä siirrytään maanantaista 5. kesäkuuta lähtien kesäaikatauluihin. Nyssykän kyytiin pääsee ensi viikosta lähtien myös Kaislahden ja lukion pysäkeiltä.

Nyssykkä rautatieaseman pysäkillä.

2.6.2023 kulttuuri, matkailu

Oriveden Wanha Asema, Eräjärven Pappila ja Järvensivun torppa avaavat ovensa yleisölle – Oriveden Vanhat talot ja pihat -tapahtumassa on mukana 17 kohdetta

Oriveden kesänavaustapahtuma järjestetään jo kuudennen kerran. Vanhat talot ja pihat -tapahtuman yleisökohteet vaihtelevat jonkin verran vuosittain, ja tänä vuonna mukaan saatiin monta ennen näkemätöntä kohdetta.

Eräjärven Pappila ulkoapäin.

1.6.2023 liikunta, luonto, matkailu, retkeily

Hurmaavan Pukalan avovesiuintireitti inspiroi uimaan

Saaret siintävät sinisellä järvellä. Vanhat männyt kohoavat ikiaikaisilla kallioilla. Vesi on raikasta, syvää ja hyvää. Pienten saarien sokkelosta avautuu aina uusia kauniita näkymiä järvelle. On hiljaista, vain kuikan ääni kantautuu kaukaa. Uusi neljän kilometrin uintireitti Oriveden Pukala-järvessä on suunniteltu luonnonvesiä ja avovesiuintia rakastaville.

Pukalan virkistysmetsä

31.5.2023 asuinympäristö, liikunta, terveys ja hyvinvointi

Kaksi kolmasosaa vastaajista antoi Oriveden liikuntapalveluille hyvän tai kiitettävän arvosanan – kyselyssä oltiin tyytyväisiä myös luontoliikuntamahdollisuuksiin, uimahalliin ja kansalaisopiston palveluihin

Orivedellä toteutettiin maalis-huhtikuussa aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuskysely, johon saatiin 324 vastausta.

Retkeilijöitä Orivesi-sukat jalassa luontoreitillä.

30.5.2023 kasvatus ja opetus, kulttuuri, liikunta, nuoret, terveys ja hyvinvointi

Tarjouspyyntö: Ala- ja yläkoululaisten Hyvinvointia harrastamalla 3 -kerhot ensi lukuvuodelle

Oriveden kaupunki tarjoaa taas ensi lukuvuonna maksuttomia kerhoja ala- ja yläkoululaisille Hyvinvointia harrastamalla 3 -hankkeessa. Kerhojen järjestäjät kilpailutetaan 26.5.–11.6.2023.

Lapsia istumassa Iso-Vuorijärven rantakalliolla.
Katso kaikki uutiset Katso kaikki työpaikat Katso kaikki kuulutukset

Tapahtumakalenteri

Katso kaikki tapahtumat