OriPark on upouusi aktiviteettipuisto, joka rakennetaan Rovastinkankaalle koulun ja pallokenttien läheisyyteen kesällä 2020. Rakennustyöt aloitetaan näillä näkymin juhannuksen jälkeen. Alueella on jo tehty kohdesuunnittelua sekä luonnoksia, seuraavassa vaiheessa tarkastetaan suunnitelmat ja sitten siirrytäänkin käytännön töihin.

Pumptrack-radan osalta odotamme töiden valmistuvan vko:lla 30. Urakoitsijaksi on valittu We Build Parks Finland Oy / Velosolutions.

Monitoimikaukalo sekä ulkokuntoilukeskus pyritään rakentamaan samassa yhteydessä pumptrack-radan kanssa. Töistä aiheutuu häiriötä tekonurmen ja Leppästenvuoren päätyalueen käyttöön. Käyttäjien kulku tekonurmelle pyritään järjestämään Rovastinkankaan koulun etupihan kautta, työmaa rajataan ja kulkuopasteita lisätään alueelle konetöiden alkaessa.

Frisbeegolfradan uusimisen aikataulu ilmoitetaan heti kun se varmistuu, tarkoitus on kuitenkin saada työt tehtyä elokuun loppuun mennessä. Pahoittelemme radan kunnostamisesta ja laajentamisesta aiheutuvaa häiriötä pelaamiselle!

Ota yhteyttä


Roope Marski

Liikuntapäällikkö

050 421 0992