Oriveden kaupungin työllisyyspalvelut palvelee työnantajia esimerkiksi rekrytointitarpeissa. Meidän kauttamme saat myös tietoa erilaisista työllistämistuista.

Työllisyyspalvelut toimii tiiviissä yhteistyössä mm. yrittäjien ja työntekijöiden koulutuksia järjestävän Tredun sekä kaupungin yrityspalveluiden kanssa.

Ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä, kun tarvitset apua tai neuvontaa työllistämisasioissa!

Palkkatuki

Palkkatuki on työttömän työnhakijan työllistymisen edistämiseksi tarkoitettu harkinnanvarainen tuki.

Palkkatukisääntelyä yksinkertaistetaan ja tavoitteena on, että työnantaja pystyisi ennakoimaan nykyistä paremmin, millä ehdoilla ja kuinka paljon tukea työllistämiseen voisi saada. Lisäksi tavoitteena on, että myöntö- ja maksatusprosessi olisi aiempaa nopeampi. Uusi laki astui voimaan 1.7.2023.

Työolosuhteiden järjestelytuki

Työolosuhteiden järjestelytuki on harkinnanvaraista tukea, jota TE-toimisto voi myöntää hankintoihin ja muutostöihin, joita työntekijäsi työkyky edellyttää.

Jos työntekijälläsi on vamma tai sairaus, joka edellyttää työvälineiden hankkimista, muutosten tekemistä työpaikan työolosuhteisiin tai apua toiselta työntekijältä, voit saada työolosuhteiden järjestelytukea. Tuen saaminen voi olla mahdollista sekä uuden että jo pidempään palveluksessasi olleen työntekijän työolosuhteiden järjestämiseen.

Yhdistysten tilapäinen työllistämislaina

Oriveden kaupunginhallitus voi harkintansa mukaan myöntää orivesiläisille tai Orivedellä toimiville rekisteröidyille yhdistyksille ja muille yleishyödyllisille yhteisöille työllistämiseen tarkoitettua tilapäistä työllistämislainaa.

Työllistämislaina on tarkoitettu tilanteisiin, joissa yhdistykselle on myönnetty työttömän työnhakijan työllistämiseen tarkoitettu palkkatuki, mutta palkkatuen maksamisessa on viiveitä. Työllistämislainalla turvataan yhdistyksen maksuvalmius.

Rekrytointiapua paikallisiin tarpeisiin

Etsitkö tietynlaista osaajaa tai haluatko apua työllistämiseen? Paikallisissa rekrytointitarpeissa voit ottaa aina yhteyttä Oriveden kaupungin työllisyyspalveluihin:

Työelämävalmentaja, OMA-valmentaja Elina Heikkonen, p. 050 4384338, etunimi.sukunimi@orivesi.fi

Ota yhteyttä


Meri Soikka

Työllisyyspalvelujen päällikkö

0401339270

Ota yhteyttä


Elina Heikkonen

OMA-valmentaja

050 4384338