Yrittäjien teemakahvit 2023

Keskiviikko 11.10. klo 8-9.30 Digimarkkinoinnin tietoisku

Digitaalisen markkinoinnin kouluttaja Mika Takala Tredulta antaa vinkkejä digitaaliseen markkinointiin ja yrityksen näkyvyyden parantamiseen. Mikalta kuulet myös Tredun koulutustarjonnasta sekä yrittäjille että henkilöstölle.  

Keskiviikko 7.6. klo 8-9.30 Julkiset hankinnat

Kuntien Hankintapalvelujen Jaakko Uitti ja Pirkanmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Ulla Tirronen kertoivat, miten tuotteita ja palveluja pääsee tarjoamaan kunnille. Molemmat kehottivat aktiivisesti seuraamaan käynnissä olevia tarjouspyyntöjä ja luomaan hakuvahdin seuraamista helpottamaan.

Tutustu tästä hankintaneuvoja Ulla Tirrosen esitykseen julkisista hankinnoista!

Keskiviikko 10.5. klo 8-9.30 Maaseudun yritystuet

Maaseudun kehittämistuet uudistuvat vuonna 2023. Maaseudun yritystukiin on tulossa mm. uudenlaisia setelityyppisiä rahoitusvälineitä. Kantri ry:n edustajat kertoivat mitä yritystukia yrityksesi voi saada ja esittelivät myös paikallisen uuden strategian, joka ohjaa rahoituksen jakamista. 

Tutustu tästä Kantri ry:n esitykseen maaseudun kehittämistuista.

Torstai 16.3.2023 klo 8-9.00 Business Finlandin energiatuki yrityksille

Business Finland on avannut energiatuen hakemuspalvelun. Tukea voivat saada kaikenkokoiset yritykset, mukaan lukien ammatin- ja liikkeenharjoittajat sekä toiminimet. Tukea myönnetään myös yhteisöille, kunnille, seurakunnille ja säätiöille.

Timo Fager Business Finlandilta kertoi tuesta yritttäjien teemakahveilla 16.3. ja toivoi orivesiläistenkin yritysten tarttuvan mahdollisuuteen hyödyntää tukirahaa uusiutuvan energian käytön lisäämiseen, energian säästön kasvattamiseen ja Motiva-tyyppisten energiankatselmusten teettämiseen. Business Finlandin asiantuntijat vastaavat mielellään hakemista koskeviin kysymyksiin ja auttavat hakemuksen valmistelussa. 

Lue lisää Business Finlandin energiatuesta

Yrittäjien teemakahvit auttavat verkostoitumisessa

Oriveden kaupunki ja Oriveden Yrittäjät ry järjestävät säännöllisesti yrittäjien teemakahveja. Aamukahvitilaisuus järjestetään vuoroin alueen ravintoloissa, kahviloissa ja muissa yrityksissä, kaupungintalolla, yrittäjäyhdistyksen tiloissa sekä muissa kokoontumispaikoissa.

Kenelle yrittäjien teemakahvit on tarkoitettu?

  • Alueen yrittäjille
  • Yrittäjyyttä suunnitteleville

Miksi kannattaa tulla mukaan?

  • Tutustut kaupungin yrityspalvelun väkeen ja päättäjiin, paikalliseen yrittäjäjärjestöön sekä muihin yrittäjiin
  • Saat tärkeää tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista
  • Pääset vaihtamaan kokemuksia ja ideoimaan uutta yhdessä toisten yrittäjien kanssa
  • Voit tuoda esille yrittäjän näkemyksiä ja vaikuttaa päätöksenteossa oleviin asioihin
  • Saat pienen virkistyshetken yrittäjän arkeen hyvässä seurassa aamiaisen äärellä.

Milloin yrittäjien teemakahveja järjestetään?

  • Noin kuukauden välein

Mistä saan tiedon?

  • Yrittäjien teemakahveista ilmoitetaan tällä sivulla ja verkkosivujen tapahtumakalenterissa, kaupungin somekanavissa, ilmoitustauluilla ja Oriveden Sanomissa sekä yrittäjien ja matkailutoimijoiden uutiskirjeissä. Mikäli et saa uutiskirjettä, tilaa se tästä.
  • Oriveden Yrittäjät ry tiedottaa teemakahveista omissa kanavissaan

Ehdota teemaa tai puhujaa!

Yrittäjien teemakahveilla pyritään käsittelemään juuri niitä asioita, jotka ovat orivesiläisille yrittäjille ajankohtaisia ja tärkeitä. Kutsumme teemakahveille mukaan eri alojen asiantuntijoita puhumaan kulloisestakin teemasta. Mikä juuri sinua yrittäjänä mietityttää? Mistä aiheesta tarvitsisit lisätietoa tai mistä teemasta olisi kiva kuulla lisää? Ehdota meille tulevien teemakahvien teemaa tai kiinnostavaa puhujaa! Yhteystiedot löydät alta.

Kutsu yrittäjät kylään!

Järjestämme yrittäjien teemakahvitilaisuuksia vuoroin Oriveden kahviloissa, ravintoloissa, muissa yrityksissä ja kokoontumispaikoissa. Haluaisitko esitellä yrityksesi toimintaa ja tiloja muille yrittäjille sekä kaupungin ja yrittäjäjärjestön väelle? Kutsu meidät kylään ja tee meille tarjous tarjoilusta (kahvi, tee ja suolainen)! Tarjoilun järjestäminen ei ole välttämätöntä, vaan voimme tilata kahvit myös muualta yrityksesi tiloihin. Yhteystiedot löytyvät alta.

Ota yhteyttä


Tuija Aro

Elinvoimajohtaja

0405311736

Ota yhteyttä


Irene Suhonen

Yrityskoordinaattori (virkaavapaalla)

040 133 9111

Yrittäjä, tutustu näihin sivuihin: