Urheiluseurojen sekä kulttuuri- ja nuorisotoimijoiden toimintakorvaukset haettavana

Oriveden kaupunki myöntää vuosittain toimintakorvauksia, joiden tarkoituksena on tukea paikallista liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimintaa. Elämänlaatulautakunnan toimintakorvauksia voi hakea 30.4.2022 klo 23.59 saakka.

Toimintakorvausta haetaan Avustusverkko-palvelussa. Urheiluseuroille on oma hakunsa ja kulttuuri- sekä nuorisotoimijoille yhteinen. Avustusverkkoon kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Jos yhdistyksellä ei ole vielä tunnuksia, ne voi hakea Avustusverkon kirjautumissivulta.

Tarkemmat avustusohjeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta. Kaupungin YouTube-kanavalla on opastusvideo Avustusverkko-palvelun käytöstä.

Haku perustuu elämänlaatulautakunnan päättämiin avustusten jako-ohjeisiin ja on tarkoitettu yhdistyksen tai seuran säännönmukaisen toiminnan tukemiseen. Kulttuuripalveluiden toimintakorvaus voidaan myöntää rekisteröidyille, paikallisille kulttuurijärjestöille ja kulttuuriyhteisöille.

Avustuksen tarkoituksena on tukea Orivedellä järjestettävää monipuolista toimintaa sekä edistää orivesiläisten harrastusmahdollisuuksia ja hyvinvointia. Avustusta voidaan myöntää hakijalle, jonka säännöllinen toiminta sijoittuu Orivedelle.

Lisätiedot:

Ota yhteyttä


Roope Marski

Liikuntapäällikkö

050 421 0992

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä


Petteri Lähteenmäki

Vapaa-aikaohjaaja

040 133 9126
Palaa uutislistaukseen