Kaupungin kulttuuripalvelut ovat osa asukkaiden arkea ja juhlaa

Oriveden kaupungin kulttuuripalvelujen tehtävänä on olla mukana asukkaiden arjessa ja juhlassa tuottamalla monipuolisia kulttuuripalveluja. Se tukee myös kulttuurin alalla toimivia kansalaisjärjestöjä. Kulttuuripalvelut tekee laajaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä tekeminen vahvistaa meitä kaikkia!

Elämänlaatulautakunta myöntää vuosittain kulttuuritoimijoille erilaisia avustuksia sekä jakaa vuoden kulttuuripalkinnon kuntalaisten ehdotusten perusteella. Hae avustuksia!

Ota yhteyttä!


Toimisto sijaitsee kaupungintalon toisessa kerroksessa. Käynti pääovien vasemman puoleisesta ovesta (kokoustilat). Portaat ylös ja oikealle. Lasiovien vierestä löydät nimillämme ovisummerit. Mikäli tarvitset hissiä, se löytyy kirjaston ovien vasemmalta puolelta. Työhuoneemme sijaitsevat käytävän päässä.

Postia voit jättää meille pääovien vieressä sijaitsevaan postilaatikkoon tai aulan postilaatikkoon. Muistathan merkitä kuoreen kenelle posti on osoitettu!.

Toimistomme on avoinna ajanvarausperiaatteella.
Varmista etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse, että olemme varmasti paikalla Sinua varten!

Ota yhteyttä


Pia-Maria Ahonen

Kulttuurijohtaja, kansalaisopiston rehtori

040 596 3087

Osallistu ja vaikuta Oriveden kulttuuriin!

Kulttuurihyvinvoinnin kumppanuuspöytä

Kulttuurihyvinvoinnin kumppanuuspöydässä kokoonnutaan taiteen ja kulttuurin terveyttä ja hyvinvointia edistävien teemojen äärelle. Tutustu lisää kumppanuuspöydän toimintaan!