Kaupungin kulttuuripalvelut ovat osa asukkaiden arkea ja juhlaa

Oriveden kaupungin kulttuuripalvelut ovat mukana asukkaiden arjessa ja juhlassa tuottamalla monipuolisia kulttuuriin liittyviä palveluja. Kaupungin kulttuuripalvelut tukee myös kulttuurin alalla toimivia kansalaisjärjestöjä.

Kulttuuripalvelut järjestää vuosittain kaikille avoimia tapahtumia, esim. Oriveden Vanhat talot ja pihat -tapahtuman, kansallisen veteraanipäivän juhlan sekä itsenäisyyspäivän juhlan. Kulttuuripalvelut myös vie kulttuuritapahtumia päiväkodeille ja kouluille sekä koordinoi taide- ja kulttuurikasvatussuunnitelmaa ja alakoulujen Taideratasta.

Elämänlaatulautakunta myöntää vuosittain kulttuuritoimijoille erilaisia avustuksia sekä jakaa vuoden kulttuuripalkinnon kuntalaisten ehdotusten perusteella. Hae avustuksia!

Kulttuurin kokeminen ja harrastaminen parantaa hyvinvointiasi. Tutustu täällä Oriveden kulttuuritarjontaan!

Ota yhteyttä!

Toimisto sijaitsee kaupungintalon toisessa kerroksessa. Käynti pääovien vasemman puoleisesta ovesta (kokoustilat). Portaat ylös ja oikealle. Lasiovien vierestä löydät nimillämme ovisummerit. Mikäli tarvitset hissiä, se löytyy kirjaston ovien vasemmalta puolelta. Työhuoneemme sijaitsevat käytävän päässä.

Postia voit jättää meille pääovien vieressä sijaitsevaan postilaatikkoon tai aulan postilaatikkoon. Muistathan merkitä kuoreen kenelle posti on osoitettu.

Toimistomme on avoinna ajanvarausperiaatteella.
Varmista etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse, että olemme varmasti paikalla sinua varten!

Osallistu ja vaikuta Oriveden kulttuuriin!

Kulttuurihyvinvoinnin kumppanuuspöydässä kokoonnutaan taiteen ja kulttuurin terveyttä ja hyvinvointia edistävien teemojen äärelle. Tutustu kumppanuuspöydän toimintaan ja tule mukaan!

Ota yhteyttä


Annina Ärölä

Kansalaisopiston rehtori, kulttuurijohtaja

040 5963087

Ota yhteyttä


Annika Peltola

Toimistosihteeri

040 133 9118