Oriveden retkeilykoordinaattoriksi valittiin Hannele Moilanen

Oriveden kaupunki on käynnistänyt retkeilyyn liittyvän hankkeen, johon kaupunki haki koordinaattoria yhdeksän kuukauden ajaksi.

Tehtävään oli 29 hakijaa, joista haastateltiin neljä. Haastatteluryhmään kuuluivat kaupungin elinvoimajohtaja Tuija Aro, yrityskoordinaattori Irene Suhonen ja tiedottaja Jenni Koponen.

Haastatteluryhmä esitti yksimielisesti, että määräaikaiseen hankekoordinaattorin työsuhteeseen valitaan luonto- ja ympäristöneuvoja Hannele Moilanen. Kaupunginjohtaja Juha Kuusisto teki valinnasta viranhaltijapäätöksen.

Moilanen aloittaa tehtävässä 19.4. Hän on jo valmistautunut tulevaan retkeilykoordinaattorin pestiinsä miettimällä monenlaisia ideoita Oriveden retkeilymatkailun kehittämiseen.

− Olen tosi hyvällä ja innostuneella fiiliksellä tästä tehtävästä, Hannele Moilanen kertoo. – Odotan erityisesti yhteistyötä ja verkostoitumista eri ihmisten ja tahojen kanssa.

Moilanen asuu Orivedellä ja on hiljattain vaihtanut hoitoalalta luontoalalle. Viime kesänä hän suoritti luonto- ja ympäristöneuvojan opintoihinsa kuuluvan harjoittelun Oriveden kaupungilla. Tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa Iso-Vuorijärven retkeilyreitin kunnostus.

− Iso-Vuorijärvi onkin suosikkini Oriveden luontokohteista. Se on minulle hyvin tuttu ja kaunis kaikkina vuodenaikoina, Moilanen kertoo.

Lisätiedot:

Oriveden kaupunki / yrityskoordinaattori Irene Suhonen, p. 040 133 9111, irene.suhonen@orivesi.fi

Aiheeseen liittyvää

Palaa uutislistaukseen