Suomen Villasukkapääkaupunki – se väljempi pääkaupunkiseutu

Orivedelle, onko pakko? Kun Helsingin Villasukkatehtaan patruuna päättää viedä tehtaansa väen roadtripille Suomen Villasukkapääkaupunkiin, ovat ilmeet näkemisen arvoiset. On pääkaupunkeja, ja sitten on pääkaupunkeja.

Suomen Villasukkapääkaupunki on se väljempi, kauniimpi ja hauskempi pääkaupunkiseutu. Tämän huomasi myös Helsingin Villasukkatehtaan väki. Tule mukaan villasukkaseikkailuun!

Videon tuotanto Kaleva Media Oy, yhteistyössä Helsingin Villasukkatehdas Oy

Orivesi tarjoaa ruuhka-Suomen asukkaalle ylellistä väljyyttä, raikasta luontoa ja leppoisaa elämänmenoa. Suomen Villasukkapääkaupungissa ei ole kiire mihinkään. Villasukissa olisit jo perillä!

Kaipaatko sinäkin elämääsi oivallisempaa olotilaa? Tutustu Oriveden kaupungin tonttitarjontaan!

Upouuden Mattilanniityn asuinalueen omakotitontit latujen ja maastopyöräreittien varrella, keskustan välittömässä läheisyydessä, tulevat haettavaksi elokuussa. Nyt on oikea hetki alkaa suunnitella oman kodin ja kasvimaan paikkaa!

Orivedelle on juuri valmistunut koko kaupungin kattava rantaosayleiskaava, joka loi paikkakunnalle tuhat uutta rakennuspaikkaa: 949 lomarakennuspaikkaa sekä 22 erillispientalon rakennuspaikkaa. Suurin osa uusista rakennuspaikoista on yksityisten maanomistajien omistuksessa. Seuraa myyntipaikkojen ilmoittelua ja rakenna unelmiesi kesäpaikka tai pysyvä koti Orivedelle vesistön ääreen!

Orivesi on myös matkailijan innostava kesäkaupunki. Tule mökkeilemään lukuisille vuokramökeillemme, melomaan Kopsamo-Purnun reitille, retkeilemään Suomen luontohelmien maisemissa, kokemaan kulttuuria Purnussa, Rönnissä ja Oriveden Kampuksella, ajamaan pumptrack-radalla tai heittelemään frisbeegolfia! Tutustu koko matkailutarjontaamme Visit Orivesi -verkkosivuilla!

Palaa uutislistaukseen