Vaaleahiuksinen tyttö kukkaniityllä.

Mattilanniityn ensimmäisen vaiheen tontit (korttelit 221-224, 17 kpl tontteja) tulevat haettavaksi elokuussa 2022. Tiedotamme haun alkamisesta ja hakukäytännöistä lähempänä.

Mattilanniityn kaavakartta, jossa näkyy uudet tontit ja niiden pinta-alat.

Kotoisasti keskellä kaupunkia

Asetu asukkaaksi historiallisen Mattilan tilan vainioille! Mattilanniitty on aivan uusi asuinalue keskustan välittömässä läheisyydessä, suositun Hakamäen alueen vieressä. Keskustan palvelut sekä jäähalli, uimahalli, Suojan urheilukenttä ja liikuntahalli sijaitsevat lähietäisyydellä. Pujahda omalta pihaltasi Paltanmäen poluille ja laduille!

Mattilanniitty on oiva valinta ekologisen elämäntavan ystävälle. Asuinalueelta asioit kätevästi keskustassa kävellen tai pyörällä. Läheisiltä bussipysäkeiltä voit nousta Nyssen, kaukoliikenteen bussin tai OnniBussin kyytiin. Keskustan lähijunaseisakkeelta pääset lähijunan kyydissä Tampereen tai Keuruun suuntaan.

Mattilanniittyyn voit rakentaa juuri sinun haaveidesi kodin. Tonttikoot vaihtelevat 500−2800 m2 välillä. Päärakennukset voivat olla yksi- tai kaksikerroksisia. Tontteja on yhteensä 37. Niistä 16 on kaavoitettu asuinpientaloille (eli myös rivitalot ja paritalot ovat mahdollisia omakotitalon lisäksi).

Lataa Mattilanniityn kaavakartta (pdf)!

Mattilanniityn tontit pinta-aloineen, vaihe 1 (pdf)

Tontin ostaminen / vuokraaminen

Mattilanniityn ensimmäisen vaiheen tontit (korttelit 221-224, 17 kpl tontteja) tulevat haettavaksi elokuussa 2022. Ensimmäisen vaiheen tonttien koot ovat 800-2300 neliömetriä. Tiedotamme haun alkamisesta ja hakukäytännöissä lähempänä.

Tonttien neliöhinta: 15 €

Tonttien vuokraus: Kaikissa Oriveden kaupungin omakotitonteissa on myös vuokrausmahdollisuus.

Tonttien yleiset luovutus- ja varausehdot (pdf)

Ilmakuvaa Mattilanniityn asuinalueesta.

Etäisyydet:

  • Päiväkoti 0,8 km
  • Kultavuoren alakoulu 1,6 km
  • Yläkoulu ja lukio 1,3 km
  • Lähin kauppa 0,7 km
  • Keskusta 1,1 km
  • Keskustan lähijunaseisake 1,7 km
  • Rautatieasema 4,0 km
  • Linja-autoasema 0,7 km
  • Jäähalli 1,3 km
  • Uimahalli 1,3 km

Muut omakotitontit

Haluatko päästä rakentamaan jo nopeammin? Orivedeltä löydät hyvän valikoiman heti varattavissa olevia tontteja. Muun muassa Tallukalliolla on muutamia aivan uusia tontteja.

Orivedellä toteutat asumisen unelmasi edullisesti. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan tontin, suuren tai pienemmän. Kaupungin tontit sijaitsevat lähellä keskustaa ja palveluja. Voit hoitaa kaiken asiointisi ruuhkattomasti ja lyhyiden välimatkojen päästä. Säästyvä aika on arjen paras ylellisyystuote.

Huomaathan, että kaikissa omakotitonteissa on myös vuokrausmahdollisuus.

> Tallukallio

> Aseman seutu

> Kylätontit

> Muut omakotitontit

Asukkaiden kokemuksia

Ota yhteyttä


Tea Jylhä

Vs. kaavoituspäällikkö, Kaavasuunnittelija

050 329 5303