Oriveden Pitkäjärven kauniissa, kesäisissä maalaismaisemissa ajelua.

Rantatontit

Onko tässä elämäsi tilaisuus? Oriveden kaupungilla on myynnissä kolme omarantaista tonttia, joista kaksi on kaavoitettu omakotitalolle ja yksi loma-asunnolle. Tontteja välittää Länsi-Suomen metsätilat Oy LKV.

Tutustu täällä ainutlaatuisiin rantarakennuspaikkoihin:

Kylätontit / Eräjärvi:

  • Puutteenkujalla on myynnissä pinta-alaltaan noin 3850 m² suuruinen vakituiseen asumiseen soveltuva tontti hintaan 1,5e/m².
  • Voimaan tulleessa Eräjärven kyläalueen osayleiskaavassa on myös kaksi uutta rakennuspaikkaa Erälinnan lähellä, Eräjärventien varrella.
  • Tutki myytävien kylätonttien sijaintia osoitekarttapohjalta (pdf)!

Kylätontit / Hirsilä:

  • Myllyniementie 18
  • Myllyniementie 20
  • Tutki myytävien kylätonttien sijaintia osoitekarttapohjalta (pdf)!
Hirsilän asemakaava-alueella sijaitsee kaksi myynnissä olevaa omakotitaloille soveltuvaa tonttia.

Kylätontit / Talviainen, Tiihalanmäki:

  • Tiihalanmäki RN:o 1:60

Oriveden kaupungin Talviaisten kylässä omistamalta tilalta Tiihalanmäki RN:o 1:60 on myytävänä ilman kunnallistekniikkaa olevia väljiä n. 0,5-1,0 hehtaarin haja-asutusalueen rakennuspaikkoja.

Rakennuspaikkojen myyntihinta, koko ja tarkempi sijainti tilalla on sovittavissa tapauskohtaisesti. Rakennuspaikoilla on myös mahdollisuus saada veneen pitopaikka tilan Tiihalanlahden palstalle.

Tutki myytävien kylätonttien sijaintia osoitekarttapohjalta (pdf)!

Tiihalanmäen kylätontin sijainti
Talviaisissa, Tiihalanniementien varressa sijaitsee haja-asutusalueen rakennuspaikka, joka on myös lohkottavissa pienemmäksi.

Tontin ostaminen tai varaaminen

Voit tehdä tontista varaushakemuksen tai suoraan ostohakemuksen. Tontin varaus-/ostohakemus tehdään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Suomi-palvelussa.

Tontin varaus-/ostohakemus Suomi.fi-palvelussa

Vaihtoehtoisesti voit hakea tonttia tulostettavalla pdf-lomakkeella, joka täytetään ja palautetaan maankäyttöpäällikölle tai kaavasuunnittelijalle.

Tontin varaus-/ostolomake (pdf)

Rakentajan oppaasta löydät tarkemman toimintaohjeen tontin varaajalle.

Muut omakotitontit

Etkö löytänyt etsimääsi? Orivedellä on tarjolla hyvä valikoima heti varattavissa olevia omakotitontteja. Elokuussa 2022 tulee haettavaksi aivan uuden asuinalueen Mattilanniityn ensimmäisen vaiheen tontit.

Orivedellä toteutat asumisen unelmasi edullisesti. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan tontin, suuren tai pienemmän. Kaupungin tontit sijaitsevat lähellä keskustaa ja palveluja. Voit hoitaa kaiken asiointisi ruuhkattomasti ja lyhyiden välimatkojen päästä. Säästyvä aika on arjen paras ylellisyystuote.

Huomaathan, että kaikissa omakotitonteissa on myös vuokrausmahdollisuus.

> Mattilanniitty

> Tallukallio

> Aseman seutu

> Muut omakotitontit

Asukkaiden kokemuksia

Ota yhteyttä


Antti Kivikko

Maankäyttöpäällikkö

040 133 9133