Mies pyöräilee fatbike-pyörällä talvisella Paltanmäellä Orivesi-JonSukat jalassaan.

Tallukallion alue sijoittuu vain puolentoista kilometrin päähän Oriveden keskustasta, mutta aivan hiihtolatujen ja ulkoilureittien viereen.

Huom. Tallukallionkujan uudet tontit ovat tällä hetkellä ennakkovarattavissa!

Tontin voi varata ennakkoon lähettämällä sähköpostia Oriveden kaupungin kirjaamoon, kirjaamo@orivesi.fi. Ennakkovaraukset kirjataan saapumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua myös jonoon, jos haluamasi tontti on jo ennakkovarattu. Varsinaisesta varaussopimuksesta ja tontin myynnistä sovitaan erikseen. Tallukallionkuja 7:stä ja 9:stä on tehty ennakkovaraukset.

Kaavakuvassa Tallukallionkujan uudet tontit.
Kuvassa sinisellä merkitty ennakkovarattavissa olevat Tallukallionkujan uudet tontit. Tallukallionkuja 6, Tallukallionkuja 7 ja Tallukallionkuja 9 on jo ennakkovarattu. Voit ilmoittautua jonoon.

Tallukallio tarjoaa tilavia tontteja houkuttelevalla sijainnilla

Myös Tallukalliontien varressa, Tallukallionkujan ja Jussintien risteyksessä, on vapaana uudehkoja tontteja. Reilun kokoisia vapaita tontteja löydät muun muassa Aleksintieltä.

Tallukallio sijaitsee omassa rauhassaan luonnon ympäröimänä Tallukalliontien varressa. Asuinalueelta on kätevä matka keskustaan, joukkoliikenteen pysäkeille ja liikuntapaikkoihin. Ulkoilureitti kulkee aivan lähietäisyydellä. Tallukallio on unelmien asuinpaikka maastopyöräilyn ja hiihdon harrastajalle.

Tutki tontteja tarkemmin osoitekarttapohjalta (pdf)!

Pienin tontti: 1200 m² Suurin tontti: 2500 m² Neliöhinta: 6−11 € Vuokrausmahdollisuus: Kyllä

Etäisyydet:

  • Päiväkoti 1,5 km
  • Kultavuoren alakoulu 2,0 km
  • Yläkoulu ja lukio 1,6 km
  • Lähin kauppa 1,1 km
  • Keskusta 1,4 km
  • Keskustan lähijunaseisake: 2,1 km
  • Rautatieasema 4,1 km
  • Linja-autoasema 1,1 km
  • Jäähalli 1,6 km
  • Uimahalli 1,7 km

Rakentamistapaohjeet:

Muut omakotitontit

Etkö löytänyt etsimääsi? Orivedellä on tarjolla hyvä valikoima heti varattavissa olevia omakotitontteja. Elokuussa 2022 tulee haettavaksi aivan uuden asuinalueen Mattilanniityn ensimmäisen vaiheen tontit.

Orivedellä toteutat asumisen unelmasi edullisesti. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan tontin, suuren tai pienemmän. Kaupungin tontit sijaitsevat lähellä keskustaa ja palveluja. Voit hoitaa kaiken asiointisi ruuhkattomasti ja lyhyiden välimatkojen päästä. Säästyvä aika on arjen paras ylellisyystuote.

Huomaathan, että kaikissa omakotitonteissa on myös vuokrausmahdollisuus.

> Mattilanniitty

> Aseman seutu

> Kylätontit

> Muut omakotitontit

Asukkaiden kokemuksia

Ota yhteyttä


Tea Jylhä

Vs. kaavoituspäällikkö, Kaavasuunnittelija

050 329 5303